Dagens Makeup Look - P!NK


5 kommentarer:

 1. Fedt make up. :-)
  Kunne du evt ikke lave en video med hvordan du har lavt denne make up?

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fedt ud!

  Forresten, ved du noget om endnu, hvornår din nye hjemmeside kommer op? :-)

  /Therese
  www.theresemariie.blogspot.com

  SvarSlet
 3. smukt... endnu en gang :) Rigtig tøset...

  SvarSlet
 4. Dianna - Ja.. kan være jeg laver den her i starten af året.. nok med en anden farve, men med samme fremgangsmåde.. (;

  Therese - Jeg håber virkelig meget på at siden når at komme op inden 1 januar, men jeg har ikke selv indflydelse på det.. men jeg river personen meget i ørerne for tiden.. for jeg vil gerne have den op efter så mange måneders ventetid..

  Maiken - Jah.. (; Det var lidt sjovt at prøve en pink denne gang..

  SvarSlet
 5. Det er foreslået, men jeg gentager: Jeg vil vildt gerne se en tutorial på dette look! Farven er vildt fed (og har en skygge, der ville passe perfekt, men som jeg ikke rigtigt har kunne finde ud af at bruge) - og jeg vil vildt gerne lære teknikken! :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)