Tag: Tre ting jeg ikke kan lide ved mig selv

Nu er der efterhånden nogle stykker der har skrevet et blogindlæg med denne titel hvor de beskriver 3 ting de kan lidt og ikke kan lide ved sig selv.. og jeg tænkte at det kunne være sjovt og lidt anderledes, så jeg springer med på vognen..

Tre ting, jeg kan ikke lide:
*1 : Min krop.. Ja jeg er på ingen måder glad for min krop.. men sådan er de fleste kvinder vel.. især os der har lidt ekstra på sidebenene.. Dette er især frustrerende når jeg ikke er højere end 167 da alt virker ekstremt stort i forholden til min højde.. det gælder både bryster, røv og andre ting.. Hehe.. Så man kan hurtigt komme til at ligne en lille fed dværg.. Hehe..

*2 : Mit hår.. Jeg er så ked af at det er så tyndt og at jeg har fået så mange grå hår efterhånden.. Jeg ville give min højre arm for at få tykt og wavy hår.. *Suk* Plus jeg gerne ville have naturligt rødbrunt hår.. Og at mit hår var naturligt blødt og ikke tørt og kruset..

*3 : Min hudsygdom.. Psoriasis.. den ødelægger mine negle, mit hår og min hud.. jeg har det efterhånden overalt og det er ikke ligefrem kønt at se på og efterhånden utroligt svært at skjule.. så når jeg laver mine looks og skal have taget billeder, så er det svært at tage billeder jeg er tilfreds med da det på mange billeder er ret tydeligt..

Tre ting, jeg kan lide:
*1 : Mine øjne.. det er faktisk den eneste ting ved mig selv som jeg synes om.. Jeg kan gøre utroligt mange ting ved dem som kan fjerne folks blik fra alt det dårlige til noget som bare er lidt godt.. hehe.. plus der kan gøres utroligt mange kreative ting med hjælp fra makeup.. og dét er noget jeg nyder at "lege" med..

*2 : Mine fødder.. Jah.. det er en mærkelig ting, men jeg er faktisk ret glad for at jeg har en størrelse 39 i sko.. man kan stort set altid finde sko i den størrelse, da der laves mange flere pga. at der er så mange med en 39.. Ville hade at have kæmpe fødder..

*3 : Dette er nok helt ved siden af, men jeg synes også ret godt om min personlighed.. det er den folk opfanger på nettet og det er det folk "falder" for ved mig.. at udseendet så ikke passer til deres forventninger er jo noget lort, men.. tja.. må bare håbe at der findes folk derude som kan se bort fra det ydre og kan elske mig for den person jeg er..

Jah.. det var så det.. hvis I andre skulle få lyst til at lave denne også er I mere end velkommen.. ville i hvert fald elske at læse det..

3 kommentarer:

  1. Jeg syns altså du er virkelig virkelig smuk!!Bare du kunne se det vi andre også ser :)

    SvarSlet
  2. Nu kan det godt være at det er for at du er god til at skjule det, men jeg synes aldrig rigt jeg har lagt mærke til din psoriasis (på nær på den x-side du engang lavede for at bevise for mistroiske folk at det ikke er noget du finder på). Derudover kender jeg godt til det at føle sig, eh, knap så høj - du er nøjagtig 1 cm højere end mig, så vi er flere med dværgeperspektiv xD

    Og til sidst vil jeg bare give dig ret i, at du har utroligt flotte øjne! De er meget specielle, og fangende, og kan ikke lade være med at beundre dem hver gang jeg ser dem! Så dem kan du i hvert fald godt være stolt af! ;)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)