Tilbageblik på Mit år 2010

2010 har ikke ligefrem været et godt år for mig.. der er sket ufatteligt mange dårlige ting, og meget få gode ting.. men jer der har fulgt mig i nogle år, ved sikkert nok hvad jeg snakker om, men synes nu alligevel at de nyankomne skal have chancen for en opsummering, så derfor laver jeg et form for "Året der gik"-indlæg..

Jeg vil starte med det positive, så I har en chance for at stoppe med at læse videre hvis I ikke vil vide det negative.. Hehe..

Plusser i 2010

** Min studietur i marts til Irland.. Dét var virkelig "A dream come true".. Jeg har siden jeg var helt lille været vildt fasineret af Irland og deres kultur, musik, sprog og stil.. Så det var med glædestårer jeg tog afsted den nat vi skulle rejse..
Dét der overraskede mig mest var hvor meget jeg følte jeg var kommet hjem da vi ankom til Galway.. Jeg rendte rundt og smilte op til begge øre hele tiden og folk var vist nok lidt trætte af min iver for at komme rundt og se det hele og opleve Irland i den ekstremt hyggelige by.. Hehe.. men jeg følte virkelig at det var her jeg hørte til.. Nu er jeg 110% sikker på at jeg er blevet født i et forkert land.. Jeg ER irsk helt ind til hjertet..
Jeg ved nu at får jeg chancen for at flytte til et andet land og starte mit liv forfra, så er det Irland jeg tager til og bosætter mig i Galway.. også selvom de har de problemer de har.. for det er virkelig et land jeg bare elsker..
At vi så fik lov til at opleve "Skt. Patricks Day" derover var jo bare et kæmpe plus på turen.. Bare en skam vi ikke kunne blive i Galway i stedet for at tage til Dublin.. Dublin er godt nok en fed by, men ALT for stor.. slet ikke mig.. lig'som København heller ikke er mig på nogen måde.. jeg er mere til de små hyggelige byer..


** Jeg kom LANGT OM LÆNGE væk fra mit fængsel i Kværndrup.. Fandt en dejlig - dog lidt for dyr - lejlighed, som jeg nu er bosat i og jeg elsker det.. Det at jeg ikke længere føler mig fanget har virkelig gjort meget.. at jeg så har fået løsnet op for knuden og nu blevet syg, er noget andet.. men nu sker der da endelig noget.. jeg er ikke længere så indelukket og negativ.. dét er et stort plus hvis I spørger mig.. og I kan sikkert nok også se det på mine indlæg nu og dem fra dengang..


** Og den sidste gode ting ved 2010 er at jeg fik styrke nok til at tage til lægen og få snakket om min depression som efterhånden har varet i mange mange år.. og nu er kommet på medicin.. jeg kan dog endnu ikke mærke nogen ændring, men det kommer vel stille og roligt..
Men nemt er det ikke når der hele tiden sker dårlige ting, som bliver ved med at rive mig ned.. men jeg kan vel ikke blive ved med at være uheldig.. det stopper vel på et tidspunkt..

Minusser i 2010

** Det første minus i 2010 var faktisk nytåret 2009/2010.. det var et af de værste nytårsaftner jeg har haft.. jeg havde pokerfjæs på hele aftenen da det hele forgik i skoven sammen med folk jeg ikke længere følte jeg kunne stole på.. så jeg følte mig ret meget bundet til stolen.. jeg kunne slet ikke glæde mig over at fejre det nye år.. Så det er en form for ny start at jeg i år skal fejre det alene i min lejlighed med ren forkælelse til mig selv.. tror det er meget sundt at opleve det..

** De sidste par måneder i Kværndrup var de værste derude.. jeg meldte mig syg hele tiden fordi jeg ikke kunne få mig selv til at tage afsted da jeg ikke kunne vide om jeg kunne komme hjem igen fra Svendborg.. plus jeg hele tiden græd og var vred og sur.. Jeg følte ikke der var noget der ville lykkedes for mig.. plus det stort set var umuligt at få hjælp af kommunen og derudover finde en lejlighed der ikke var ved at falde fra hinanden eller svarede til beløbet af huslejen.. At jeg havde så lidt støtte til både penge, flytning og mangel på opbakning var virkelig hårdt.. jeg fik et kæmpe knæk..

** Denne flytning og knækket første så desværre også til en knapt så fed sommer i den nye lejlighed.. jeg lukkede desværre en person ind i mit liv, som jeg skulle have holdt langt fra mig.. dét ødelagde mig virkelig.. og jeg var tæt på at miste min lille prins.. Dér fik jeg for alvor et vink med en vognstang og vågnede op.. jeg indså endelig at jeg i alle de år har ødelagt mig selv ved at finde sammen med voldelige og utro fyre som ikke kunne være ærlige og kærlige overfor mig.. så jeg ved nu at jeg virkelig skal passe på når det kommer til det andet køn..

** En ting som også står på listen over de positive ting er min depression.. at jeg endelig fik gjort noget ved den.. men jeg synes også det er lidt negativt, da jeg ikke synes det er fedt nu at skulle have været sygemeldt fordi jeg ikke har kunnet klare mig uden medicin og holde "tankerne" væk..

** Endnu en virkelig træls ting der er sket i 2010 er den "julegave" jeg og andre bus-passagere har fået.. at bussen nu fra januar 2011 bliver dobbelt så dyr som den er nu.. hvilket for mit vedkomne kommer til at betyde at jeg ikke længere har råd til at tage bussen.. dvs. jeg ikke kan komme i skole og ender med at miste min SU og i sidste ende også mit hjem.. så hvis ikke der bliver fundet en løsning, så er jeg nødsaget til at bo på gaden.. så starten på 2011 bliver ikke ligefrem en positiv begyndelse, men en kamp fra starten for at sikre mig at jeg stadig kan have tag over hovedet og mad på bordet hver dag til Cosmo og mig selv.. Så jeg glæder mig ikke.. 2011 bliver sikkert en lige så stor kamp for mig som 2010 har været..

-*-

Det var min "Året der gik".. Desværre var der ikke så mange positive ting, men det kommer vel ikke som nogen overraskelse.. Men jah.. nu fik jeg den da lavet..

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)