2 dages arbejde færdigt

Som overskriften lyder, så har jeg i to meget lange dage siddet og leget lidt i Illustrator.. efter jeg lavede en opgave for en sød tøs her på nettet, fik jeg lyst til at udfordre mig selv lidt og ville lave en vector til mig selv.. Og dette er det færdige resultat.. Hele figuren og lidt "nær-billeder"..Hvad synes I? Jeg er selv ok tilfreds.. der er dog nogle ting jeg ikke synes så godt om, men det kan jo ændres når det er lavet i Illustrator.. hehe..

6 kommentarer:

 1. Wow. Jeg ville være glad, hvis jeg kunne lave noget der var bare halvt så godt!

  SvarSlet
 2. Wow... Det er godt arbejde

  SvarSlet
 3. MEGA NICE!!!! xD Jeg eeeelsker virkelig personlige vectorfigurer og du er jo mega dygtig til at lave dem!! :) Jeg glæder mig også til at jeg får mit eget op engang, når jeg lige har lavet designet færdigt :D

  SvarSlet
 4. Syntes det afspejler dig så smukt. Penslerne på jorden der symbolisere dine fantastiske evner med et lærred. Gosmo der gemmer sig bag dine bøger. Kameraet under dine knæ. Makeuppen i hånden, som selvfølgelig er grøn. Søjlen på jorden med stearinlys.
  - Syntes det er et meget flot resultat du er endt med, som afspejler dig flot :)

  SvarSlet
 5. Tak til jer alle sammen.. (:

  Metten: Jeg glæder mig virkelig også til at se dit nye design.. (:

  Mette JR: Ja jeg har forsøgt at få det hele med.. Hehe..
  * Min computer
  * Grafikken
  * Farven grøn
  * Makeup
  * Cosmo
  * Bøger
  * Pensler og malingsklat
  * Søjle
  * Lys
  * Kamera
  * Og så selvfølgelig mig selv.. Hehe..

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)