Dagens Makeup Look - Angelic

Skubbede lige de planlagte looks lidt længere frem da jeg gerne vil lave lidt looks til fastelavn, og dette er det første.
Looket er inspireret af engle. Til at starte med havde jeg limet lidt fjer til ansigtet som skulle danne en maske, men jeg var ikke tilfreds, så jeg nøjedes med similisten og er faktisk ret godt tilfreds med det. Lyst og enkelt og også lidt uskyldigt. Håber I kan lide det. (:

Var også henne og lave nogle øreringe specielt til dette look. De kan blive jeres hvis I genskaber dette look og smider et link ind til det til dette indlæg. Så trækker jeg lod imellem dem der vil være med og vinderen får dem så tilsendt.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)