*Suk* hvor jeg savner den

Ja det er denne irske øl jeg snakker om - "SMITHWICK'S". Jeg smagte den for første gang på min første dag i Irland marts 2010 og jeg ELSKER den! Og jeg mener det virkelig når jeg siger at det er den bedste øl jeg nogensinde har smagt, og jeg har altså smagt en del. Folk der selv har smagt den vil nok give mig ret i at den har den mest fanstastiske smag. Men den SKAL være kold.

Jeg kunne græde snot over at man ikke kan få den herhjemme. Jeg har i hvert fald ikke kunnet finde den nogle steder og ingen af dem jeg var i Irland med har kunnet finde den hellere. Og det er virkelig en skam. For resten af lille DK går virkelig glip af noget. Øv! Så jeg håber virkelig at den en dag bliver til at finde herhjemme i vores supermarkeder eller andre steder. For jeg vil gerne have muligheden for at "smage lidt på Irland" igen. *Suk*

1 kommentar:

  1. Mon ikke den kan findes i en eller anden special forretning som sælger importeret øl og vin og lignende?

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)