Lidt sjov kreativitet

Jeg har stort set hele dagen i dag været i kælderen og der fundet nogle ting frem jeg troede jeg havde mistet. Samt jeg fandt mine barndomsbamser, så det var en lidt rar opdagelse. Rart at vide at man stadig har dem. Så lidt godt kom der da ud af at *bip* kom og var en kæmpe idiot og smed mine ting rundt nede i baggården. Havde han ikke gjort det havde jeg nok mistet det for altid.

Efterfølgende satte jeg mig til at sy lidt. Har dog ingen symaskine, så det hele blev fikset i hånden og tog derfor utroligt lang tid. Men manglede en sleve til min mobil, så satte mig til at lave sådan en.


Havde set nogen alla på nettet, men vil på ingen måde give så mange penge for noget stof der ligner noget jeg selv kunne sy, så det gjorde jeg noget ved. MEN fordi jeg ikke har en symaskine så er den blevet lidt skæv, men jeg overlever. *Hehe*


.o(Få updates ang. bloggen på Facebook - Bliv "medlem")o.

6 kommentarer:

 1. Den er fed, jeg lavede én i sort der ligner den der lidt for nogle år siden :-) Brugte du en tutorial eller kørte du bare på 'gefühl'? :D

  SvarSlet
 2. Nej hvor er den cool! Elsker, at det ligner en trøje :p

  SvarSlet
 3. Marie - Jeg klippede bare i en top og syede sammen.. så ingen tutorial, skabelon eller noget.. Hehe.. Jeg laver altid sådan noget efter "gefühl" som du selv udtrykker det.. (;

  Cecilie - Ja synes også det var lidt skægt.. Hehe.. gør det muligt at personliggøre det.. (;

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den bare sød! Den er sgu da godt lavet :) Det tror jeg ik jeg ville ku finde ud af hehe

  http://cam-stardust.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. den mangler bare en pelskant i hætten, så er den perfekt :) Men sød er den...

  SvarSlet
 6. Cam - Det er bare at prøve sig frem.. (;

  Maiken - Ja det sad jeg også og tænkte på i går, men det er desværre ikke lige noget jeg ligger inde med.. Haha..

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)