Dagens Makeup Look - Årstiderne: Vinter

I dag blev det så et hverdagslook jeg lavede i en af de kategorier jeg er igang med. (;


Brugt til looket:
- Foundation, pudder, bronzer og øjenbrynspen+shadow.
- Urban Decay primer Potion.
- 120 paletten - Farverne: 98 & 116
- Beige øjenskygge.
- Sort øjenskygge.
- Hvid MAC eyeliner.
- Sort mascara.
- Barry M mascara - Farven: Turquoise.
- Nude læbestift og gloss.

.o(Få updates ang. bloggen på Facebook - Bliv "medlem")o.

6 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så dygtig til at lægge make-up! Hvor lang tid tager det dig cirka at lave sådan et look?

  SvarSlet
 2. Anonym - Altså det der tager længst tid er at dække min psoriasis til og at tegne øjenbryn da jeg pga. netop min psoriasis ikke har nogen. Det kan godt tage 20 min som jeg gerne ville være foruden.
  Ellers så tager selve makeup'en mellem 15-30 min.

  Disse lidt mere specielle og farverige looks tager dog lidt længere tid, da det er noget jeg sidder og leger med og prøver mig frem til.

  SvarSlet
 3. Rigtig lækkert look du har lavet her :D

  Jeg har gået og tænkt lidt over, hvordan det var, at du fik fat i dine to store paletter. Altså den med 120 farver og 88 shimmer farver. Jeg kunne virkelig godt tænke mig sådan nogle paletter, men jeg kan ikke rigtig finde nogle, nogen steder.

  SvarSlet
 4. Sarah - Jeg har købt dem på eBay.. (:

  SvarSlet
 5. Fantastisk smuk! :) Elsker den blå farve!

  Kan du lave noget, med noget blomsterværk måske? eller med en lille sommerfugl? :) sådan hvor det bliver tegnet på siden af øjet ..

  SvarSlet
 6. Hey søde! Elsker bare din kreative evne til, at ligge make-up! :)

  Jeg har fået ny blog 'DD - Disney Dreams' og håber du vil rette din blogroll - hvis jeg er på den, du er i hvert fald på min thihi :) (Priks Blog bliver lukket ned!) Og håber samtidig at du har lyst til, at melde dig til, som fast læser på min nye kreative blog :)

  Kærligst Rikke'PRiK
  http://dd-disneydreams.blogspot.com/

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)