Gave fra London (og Aldi)


Min søster var i London i sidste uge sammen med engelsk fra VUC Faaborg og hun har så købt lidt godter til mig. (:
En hættetrøje som er dejlig varm og minder mig om at jeg nok trænger til at tabe mig rundt om røven *Hehe* og så et dejligt langt mint-grønt halstørklæde. Skønt! Derudover har hun købt en dejlig shampoo til mig med duft af friske æbler (min fav. duft) og så et påskeæg fra Aldi med dejlig Ananas.
TAK SØS! Dejlige ting.

.o( Følg min blog med RSS )o.

2 kommentarer:

 1. Super lækre godter du har fået! Sikken dejlig søster :-)
  Er ny på din blog, og er ret fasineret af dine billeder, måden du skrive på og den personlighed du viser her på bloggen. Har tilføjet mig som fast læser, for jeg skal helt sikkert se mere til din blog.

  Marie-Louise
  Http://Posgaard.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja hun er skøn (:
  Jamen jeg elsker når nye læsere kommer forbi og bliver. (; Så du er hjerteligt velkommen. Og jeg følger tilbage, da du selv har en hyggelig blog. (;

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)