Kattene i mit livHar siddet og kigget gamle billeder igennem og har fundet ud af at jeg åbenbart har en stor kærlighed til stribede katte. *Hehe* Første billede er min første kat, Felix. Han var virkelig min store kærlighed, og er det faktisk lidt stadig. Savner ham som bare fanden. Men havde nogle gode år sammen med ham og glemmer dem aldrig. Finder aldrig en kat som ham. Han var virkelig noget specielt.
Andet billede er min hunkat, Trille, som jeg havde i en del år. Desværre måtte hun lade livet pga. en spade uden lige. Men hun havde nogle gode år sammen med mig trods 2 personer som valgte at misrygte hende og gjorde hende psykisk syg. Jeg var den eneste der i sidste ende kunne håndtere hende. Men god var hun på de gode dage.


Og så til prinsen som jeg er så heldig at have i mit liv nu. Havde det ikke været for ham, var jeg ikke kommet igennem de sidste 2-3år. Den dag jeg fik ham blev mit liv så meget mere rigt og jeg har ikke fortrudt nogle af de valg jeg har taget. Desværre måtte han igennem en meget hård månede sommeren 2010 men han er heldigvis kommet igennem det og blevet meget mere mor-kat som jeg elsker. Og kærligheden er gengældt. Håber jeg har ham i mange år endnu. (:

.o( Følg min blog med RSS )o.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det bare nogle søde misser du har. Med dem har du vist ikke brug for at gå ud og date alle mulige andre ;-)

    SvarSlet
  2. Har ikke alle katte dog. Har kun min prins nu. (; Men de har været meget betydningsfulde for mig. Og savner Felix og Trille.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)