Overvundet min fobi?!


Jeg var ved at besvime og skide i tøjet her tidligere. Vi var nede hos min nabos datter og hendes kæreste og tog med dem ned til en af hendes kammerater. Han havde så slanger. Og hvis der er noget jeg er bange for, så er det blandt andet slanger. Det tog mig ufatteligt lang tid bare at tage mod til mig og røre dem. Skulle så lige prøve at sidde i nærheden af den ene og så blev den bare smidt om halsen på mig. Troede seriøst jeg skulle dø. (Undskyld for de dårlige udklip og mangel på makeup)

*Hehe* Ja det ser ud som om jeg er ved at bryde sammen. Det var satme også tæt på. Men er lidt stolt alligevel. Men føj! Godt de lige var blevet fodret.

Nam nam. Saftig rotte.
Published with Blogger-droid v1.6.8

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)