Projekt - En By Med Smil - Part 1


Nu fik jeg skudt mit projekt igang. (; Startede i haven i går.
Det det går ud på er, at jeg vil få folk til at tænke mere over hvordan de opfører sig overfor hinanden og fremmede. Vil gøre folk opmærksomme på, at ved at være et bedre og gladere/smilende menneske, så vil det smitte af på andre, og det vil gøre en's dag dét mere bedre og man kan gå i seng med god samvittighed. Fordi man netop har haft overskud til at gøre noget godt for andre og sig selv med ét smæk. (:
Jeg håber at dette vil sætte et større projekt igang i hele landet og derved gøre denne sommer til noget helt særligt.

Part 2 vil komme snarest. Og det er den part af projektet der er vigtigst. Så hæng på. (;.o( Følg min blog med RSS )o.

2 kommentarer:

  1. En ide til hvordan budskabet når ud til flere kunne evt. være at starte en FB gruppe. :)

    SvarSlet
  2. God idé. (; Men venter lige til den sidste del er sat igang. (; Så kan folk se hvad jeg har gjort for at pynte på bybilledet. (;

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)