Min PhotoChallenge - "Down Low"


"Dette billede er taget Nedefra. Det er en super flot blomst, som jeg selvfølgelig ikke kan navnet på, men smukt set der ud. Og solen kigger også lige frem fra skyerne og giver en fed effekt i baggrunden."

Tjek også de andre deltageres billeder ud. Find dem her: Muuus, Mette JR, Tiiner, Gulde, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi & Xenia.

.o( Følg min blog med RSS )o.

2 kommentarer:

  1. Ja, det giver virkelig et fedt lys. Jeg har selv forsøgt at tage sådan lignende "op i blomsten" billeder, men jeg synes ikke rigtigt nogle af mine har fungeret - i hvert fald ikke så fedt som på dette foto! :)

    SvarSlet
  2. Jeg er også ret glad for dette foto. Har det i en af mine rammer på væggen. (: Men det er fedt når man pludselig får taget sådanne fede billeder.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)