Hvor ville jeg dog ønske jeg var i Irland i dag


I dag er det præcis 2 år siden jeg var i Irland og fejrede St. Patricks Day sammen med de skønne Dublinere. *Suk* Hvor jeg dog savner det. Havde dog overvejet at smutte ned på en af de lokale pub'er og fejre dagen, men synes ikke der er meget ved det når der ikke er råd til at købe lidt øl. Så jeg er blevet hjemme og sidder nu og hygger mig med Champagnebrus (Lime, Cuba Caramel og grøn sodavand) og lidt serier plus en romkugle jeg købte tidligere til dessert i aften. Så lidt snaldert bliver jeg nok og kan hoppe i seng når jeg ikke kan holde mig vågen længere. Ikke noget med at skulle kæmpe sig hjem nede fra byen af med 2 højre fødder og edderkoppesyn (dvs meget sløret og alt for mange billeder for øjnene end det ene der er normalt).

Så hygge mig skal jeg nok. Men FUCK hvor jeg savner det.

2 kommentarer:

  1. Åh det ville jeg også ønske.
    Vi må bare hygge os med vores grønne sodavand hjemme i stedet :P

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)