GIVEAWAY - Vind din egen Personlige Kalender (SLUT)


Se lige hvad jeg fik hjem i dag! Jeg er simpelthen så glad for min nye personlige kalender. Jeg havde egentlig købt en billig en magen til den jeg har nu, men da jeg så at man kunne designe sin egen kalender igennem PersonligAlmanak.dk, så måtte jeg altså bare prøve det, og jeg er ovenud lykkelig for resultatet.
Jeg valgte at bruge den tegning med citatet som jeg havde siddet og tegnet her for noget tid siden, da det jo er meget personligt, og så er det 100% hjemmelavet og afspejler mig på alle måder. Der er efterårsstemning, ræv, halvmåne som der var den dag jeg blev født, mit wicca-symbol og så selvfølgelig selve citatet, som er noget jeg dagligt minder mig selv om. Det er super skønt med en så personlig forside på sin kalender.

MEN! Det er jo ikke kun forsiden man selv kan bestemme. :D Næææh... Man kan bestemme hvad der skal være på stort set alle sider, og så kan man sætte det op på forskellige måder.
For eksempel så har man mulighed for at smide noget tekst ind på den første side i kalenderen. Her har jeg igen valgt at skrive en tekst som har samme budskab som det på forsiden. Dette er som sagt noget jeg lever efter hver dag. Og det er vigtigt at minde sig selvom om sådanne ting. Og i bunden har jeg valgt at smide lidt kontaktoplysninger ind. Dog ikke adresse og telefonnummer - hvilket man jo normalt gør, men... tænkte at det kan jeg skrive et andet sted hvis det skulle være jeg ville have det alligevel.

Og så kommer man til alt det sjove. :D Nemlig hvordan man ønsker at kalenderen skal se ud indeni. Noget af det vigtigste at fremhæve er at du kan vælge hvilken som helst måned du vil at starte med den. Det behøver ikke være Januar eller Juli som normale kalendere - nej du vælger selv. Dét synes jeg er virkelig lækkert. Dog har jeg selv valgt at starte med Januar, da jeg gerne vil starte det nye år ud med at tage hul på denne skønhed. :D

Derudover så kan du selv vælge hvordan dagene er delt op på siderne. Der er 5 forskellige muligheder, og jeg har så valgt den I ser på billedet. Derudover kan I vælge om der skal være linjer eller ikke og om der skal være farveforskel på linjebaggrundene. Derudover så kan du også vælge om der skal være time-inddeling eller ej, og som I kan se så har jeg valgt at der kun skal være linjer. Jeg bruger aldrig de time-inddelinger der er i kalenderen, så det så jeg ikke som nødvendigt i min personlige hellere. Og så kan man også vælge forskellige designs og farver i toppen af hver side.

En anden sjov lille detalje man kan smide ind - som jeg så ikke har gjort - er at man kan smide noget vejr-halløj, trænings-felt og andet ind under hver dag. Dét er da også en super lækker detalje. Og ikke nok med det, så har man 3 moduler i bunden af hver side, som I også kan se på min, hvor man selv kan vælge hvad der skal være. Jeg har selv valgt at have en "Ugens to do", "Ugens liste" og "Ugens menu" ind, da jeg godt kunne forestille mig at jeg kunne få brug for dem. Jeg skriver jo lister ned hele tiden over ting jeg skal huske, ting jeg skal nå, ting jeg vil notere osv, såå... det var jo perfekt til mig. Men der er et hav af andre muligheder, så det er op til hver enkelt person hvad man vil have dernede.
Det sidste man kan - som jeg desværre ikke fik gjort - det er at man kan smide personlige datoer ind. Altså indsætte fødselsdage på folk. Dét kunne jeg godt have tænkt mig at jeg havde fået gjort, men sådan er det. Det er også en mulighed.

På de sidste sider kan man også selv bestemme hvad der skal være. Jeg ville gerne have oversigt over selve kalenderåret og året efter og resten har jeg valgt skulle være blanke, linjeret og ternet, da det jo er rart at have lidt ekstra plads til at skrive lidt. Men der er igen rigtig mange muligheder at vælge imellem. Fx. adresseliste, malerbog, sudoku og en masse skole-relateret sider. Det er sku da smart. :D Så der er uendelige af muligheder.

Og sidst men ikke mindst, så kan man jo også designe sin egen bagside. Min ser sådan her ud:


Og nu til det som I nok har set mest frem til i dette indlæg - nemlig giveaway'en hvor I selv kan vinde sådan en kalender her. :D

Præmien er en kalender i en valgfri størrelse - stor, lille - det vælger I selv. :) Mulighederne er som sagt kæmpe store når det kommer til design og indhold, så det er bare med at lege i deres "designer". Kalenderen er med elastik som I også selv kan vælge farve i og så er det med hård plastomslag. Derudover så følger der en lille lineal med og en plastlomme som I kan sætte ind hvor I vil.

For at vinde denne lækre "designer"-kalender så er der jo selvfølgelig nogle krav I skal overholde. Der er ikke nogen krav fra min side af, men det ville da være lækkert hvis I ville følge mig på div. sociale medier, som I finder link til i bunden af dette indlæg eller i toppen af bloggen.

Kravet der SKAL overholdes er at I SKAL "Synes godt om" Personlig Almanak's Facebookside.

Derudover så skal I her i dette indlæg smide en kommentar med minimum Navn og E-Mail adresse, så jeg kan komme i kontakt med vinderen når denne giveaway slutter d. 15 November.

Del gerne billedet her på Instagram, Twitter og Facebook for at lade folk vide om denne lækre giveaway. Og så vil jeg da sige held og lykke til jer alle sammen. :D


English version:
Only for my Danish readers.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

29 kommentarer:

 1. Nøj hvor er den kalender fin. Du har virkelig talent for illustrationer :D

  Marie Gregersen
  mariesen@mariesen.dk

  SvarSlet
 2. sikke en lækker konkurrence :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Gal en smart kalender! Jeg har længe ledt efter den perfekte kalender til min blog, hverdag og skolen, så jeg kan holde styr på det hele, og det her kunne godt være den perfekte kalender!

  Så jeg vil like og kryds finger for at jeg bliver den heldige vinder :D

  Marie// mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 4. Charlotte Højbjerg - gnuffi@hotmail.com - har liked deres facebookside og krydser nu fingre!!!

  SvarSlet
 5. En super lækker giveaway.. Hvis jeg vinder tror jeg faktisk jeg vil lave en kalender til min Mor..

  Jeg har liket og stalker dig i forvejen over alt.. ha ha.. :D

  Knus Jeanette Henriksen - jeakh@youmail.dk

  SvarSlet
 6. Uh! jeg vil gerne være med :) Har liket.

  Rebecca - rebeccavaever@gmail.com.

  SvarSlet
 7. Iiiiiiih!!!! :D
  Har gjort det!!

  SvarSlet
 8. Fedt med en så personlig kalender, håber lykken er med mig .)
  Pernille_kjaer(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 9. Feeeed konkurence!
  Deltager ;)

  -mille1902@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Der er liket , feed give away ! :D og følger dig vist også på alle medier ?
  Krydser fingre
  Heidi-Josefine-Frederiksen@live.dk

  SvarSlet
 11. Super give away... Ville da ikke være dårligt at vinde :) Så jeg er frisk på at deltage... Følger dig allerede diverse steder, og har liket FB siden som er krævet :)

  Mette Doctor Lund - mettedoctorlund@gmail.com

  SvarSlet
 12. Sikken en flot kalender,kunne godt bruge en ny,følger alle steder.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Har liket 👌
  Camilla Skovsende Madsen
  camilla_madsen_2405@hotmail.com

  SvarSlet
 14. følger dig og Personlig Almanak's Facebookside.
  håber jeg er heldig :-)
  helle@mody.dk
  helle christiansen

  SvarSlet
 15. Hold nu op en lækker give away! - Og om ikke andet så er det bare super fedt at blive gjort opmærksom på denne her side! Jeg har faktisk 5 faner åbne pt. og det har de været den sidste uge om diverse planners mv. og hvordan man selv kan og fra udlandet osv. og jeg har været så ærgerlig over jeg ikke kunne finde en dansk side! Og så besøger jeg din blog i dag og tadaaa!
  Jeg tror jeg i forvejen følger dig alle steder, i hvert fald på facebook, instagram og twitter + har liket på facebook :)

  Charlotte Elisabeth Aakerman
  charlotteaakerman@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Kar liket
  Helena engelbrecht
  Helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 17. Gad godt at starte det nye år ud med sådan én! :)

  Cecilie Binau
  cecilie.krolykke@gmail.com

  SvarSlet
 18. Smart! Jeg prøver lykken :-)

  Randi/randi@glensbo.dk

  SvarSlet
 19. Den kunne jeg godt bruge :)

  Lærke
  laerke@ninu.dk

  SvarSlet
 20. Sådan en ville jeg ikke have noget imod at vinde!:)

  Isa - Isabella.juel.larsen@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg deltager! :)

  Sarah - sharkjaer@gmail.com

  SvarSlet
 22. Ville være fantastisk!:p trine229 trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 23. x fingre
  mvh
  marianne lykke Nielsen
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 24. Uuuuuuuuh jeg er med :D :D

  //
  Sandra
  cassie981@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Sådan en kunne jeg da godt bruge :D Du får navn og email Maria og blog@rijah.dk :)

  SvarSlet
 26. Lækker giveaway - jeg er fan på facebook, så nu mangler du bare navn og mail:
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com
  Deltager med glæde..

  SvarSlet
 27. Jeg er såååå vild med PersonligAlmanak - og har i lang tid overvejet at få en, fordi det er så sødt og fedt med ens helt egen personlige kalender! :D

  Carina S. L.
  writerinprogress@live.dk

  SvarSlet
 28. Så kunne jeg endelig få lidt styr på mit liv :)
  daliazz@live.dk

  SvarSlet
 29. Har lige fundet din blog og så denne lækre giveaway og måtte bare deltage (:
  Har altid gerne ville prøve at lave min egen kalender på personligalmanak og nu har jeg endelig chancen!

  Sara
  saskju@gmail.com

  Super fed giveaway og er så vild med dit design på din kalender! Elsker ræve :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)