Den tidlige fødselsdags-fejring hos de gamle

I dag har jeg været ude hos mine forældre hele dagen. Min søster og hendes kæreste er nemlig på Fyn og vi havde aftalt at vi skulle fejre min fødselsdag i denne weekend. Bare mine forældre, min søster + kæreste og jeg. Så jeg blev hentet i formiddags og så stod den ellers bare på hygge.

Til at starte med vil jeg da lige vise hvad jeg har fået af gaver. Havde ikke regnet med noget, så jeg blev virkelig glad.


Af min søster har jeg fået de første ting i serien "Qualy" som jeg har overvejet at samle på nogle ting fra. En fejebakke inkl. kost, to smukke knager og en dørstopper. FEDE siger jeg jer! Udover de ting jeg har fået vil jeg gerne have andre ting fra serien som jeg synes er super fede. Kan være jeg skriver et indlæg om det her i den kommende uge. For de laver pisse fede ting. (:
Af mine forældre har jeg fået et gavekort til frisøren så jeg kan få en klipning når jeg lige synes jeg trænger. Lækkert. :P

Og så er det jo dejligt når min søster er på Fyn for så står den på bagning. Så i dagens anledning blev der bagt boller og lavet lagkage. MUMS siger jeg bare! Og så var der tilhørende varm kakao med flødeskum. Mmmmmm! Og aftensmaden var også bare mega lækker. Så jeg går i seng i dag mæt og med god mad i mavsen.
Tryk på billedet for at komme videre til GiveAway'en

1 kommentar:

  1. Har selv knagerne i hvid sort og grøn!
    Elsker dem også :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)