Jeg skreg af grin!


Det kunne have gået grueligt galt, men fuck hvor var jeg færdig af grin da jeg kom ind af døren.

Til at starte med ser jeg at skraldespanden står åben og ved så at Cosmo har været i den. Kan så høre en af hans kattemad-poser rasle et eller andet sted i lejligheden og jeg kigger så ind i stuen og tænder lyset. Der på spisebordet blandt en masse væltet nips og potteplanter står min kat så med hovedet i posen - som han så tydeligvis ikke har kunnet få af igen - og mijauver efter mig. OMG jeg var færdig af grin! Hvor længe har han mon haft den på i løbet af den dag jeg har været væk tænker jeg?! Kunne så se at der var ret fugtigt indeni posen samt hans pels omkring halsen var gennemblødt så han har nok haft den på i pænt lang tid. Hvis ikke det lige var fordi det så så pisse hamrende sjovt ud, så var jeg gået i panik. Det kunne jo have været gået grueligt galt! For fanden den kat! Kan jo ikke tage hjemmefra uden at han enten laver ballade eller sætter sit eget liv på spil. *Tsk*Tsk* :P


Tryk på billedet for at komme videre til GiveAway'en

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)