Min sommer på Skiveren Camping i Skagen 2005

Nu da sommeren nærmer sig har jeg tænkt meget over hvad jeg har brugt mine sommerferier på de sidste mange år, og det er satme ikke noget specielt der er sket. Dog er det en sommer som stadig står klar i erindringen og jeg havde en super hyggelig forlænget weekend med min veninde Mette som jeg var sammen med.

Havde mistet billederne fra turen, men hun var en skat og sendte dem til mig her den anden da, så vil da lige dele nogle af dem med jer her. (:

Turen var i slutningen af Juli 2005 så det er en del år siden efterhånden. Vi tog en tur til Skagen.
Tryk på billedet for at komme videre til GiveAway'en

1 kommentar:

  1. Åh ja det var en skøn ferie... :) Mange gode minder..

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)