Lidt ændringer - Nu skal der slappes af


Så fik jeg lavet et design jeg kan leve med for en lidt længere periode. Er stadig ikke helt tilfreds, men jeg leder med lys og lygte efter inspiration. Men derfor er der nu alligevel nogle detaljer jeg er ret glad for i dette design. Den der iturevet papir-ting synes jeg virker ret godt, og så har jeg smidt et tegn ind i baggrunden som udtrykker min interesse i Wicca. (:

Men hvad synes I? Ved godt det ikke er noget "WOW"-design, men nu skulle der altså ske noget nyt.

4 kommentarer:

 1. Jeg syntes virkelig at det nye design er pisse fedt! og som du selv siger er det rart med noget nyt (:
  Må jeg spørge hvor du fremstiller dine designs? Laver du dem 'bare' i photoshop eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker mange gange (:
   Ja det hele foregår i Photoshop. Nogle gange når jeg laver vector så laver jeg det i illustrator og hiver det ind i photoshop hvor jeg bruger det på det ønsket design. Men dette er kun lavet i Photoshop. (:

   Slet
 2. Meget i "WreckThisJournal" ånden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu hvor du siger det. :P Havde jeg ikke lige tænkt over. *Hehe*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)