Nyt design på siden - For en kort periode


Har hele natten siddet og arbejdet på at lave et nyt design, og det der er på nu er resultatet. Og jeg er på ingen måder tilfreds. Så derfor vil jeg fortsætte når jeg står op senere. For kan ikke holde mine øjne åbne længere. Så I må lige bære over med dette indtil der kommer noget andet. :P Hader ikke at have noget inspiration og derved lave noget lækkert design. Så kryds fingre for at det fungerer bedre i mor........ i dag. (;

4 kommentarer:

 1. Jeg synes ellers at det ser godt ud :D
  Jeg elsker de grønne og blå farver, og den måde du har lavet det på.

  Jeg vil ønske at jeg var lige så god til det, jeg prøver selv at lave et nyt header, men jeg synes at det er svært.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker også farverne. Især fordi de er så gennemgående i mit hjem også. (:

   Det kræver en del inspiration til at lave et header som lever op til sine egne forventninger synes jeg.

   Slet
 2. Synes nu ikke der har været nogle designs gennem de sidste... tælle tælle... 8 år, som jeg ikke har brudt mig om... Jeg har altid beundret din kreativitet på det område, så hvis du ikke selv er tilfreds så skal det nok lykkedes dig at blive det når du først går i gang :) stædigheden længe leve ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah (: En eller anden dag er inspirationen der og jeg får lavet noget lækkert igen (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)