Nu kan jeg endelig tage hul på dem


Ja der er her tale om de bøger der først startede med at hedde "Wicca" men som i dag er blevet ændret til "Sweep" og samlet i 5 bøger i stedet for de 15 små de normalt er. Jeg kunne sagtens have været startet på dem noget før, men der har lige været nogle nyudkomne bøger i de serier jeg følger som lige skulle læses først og sommerferien skulle også lige blive en realitet inden jeg kunne komme igang med disse. Og nu lader jeg de andre bøger ligge lidt til side så jeg kan få læst disse 5 basser. De er dejligt tykke og jeg glæder mig meget til at komme igang med dem. (: Bliver jo helt euforisk når jeg sidder med dem. Der er jo en lille wiccaner gemt i mig, så det er rart. :P

Håber I har nydt dagen selvom vejret har været meget skiftende. (:

4 kommentarer:

  1. Glæder mig til at høre, hvad du mener om dem. De står nemlig også og pynter på min hylde og venter på at blive læst :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er halvvejs igennem den første nu og jeg sidder og klapper i mine små hænder. Det er så dejligt at læse en bog der omtaler Wicca som det fortjener og så fandens tæt på den virkelig verden om det. I'm in love!

      Slet
  2. Du må meget gerne skrive hvordan de er, kunne let overveje at læse dem nemlig :)
    (hekse, varulve, vampyrer, magi, jeg en sucker for de verdener!)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er allerede faldet pladask for dem. Er halvvejs i første bog har svært ved at ligge den fra mig. (:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)