Farvede Mascaraer


Der er efterhånden nogle stykker der har spurgt om det er farvet mascara eller om det er noget andet jeg bruger til de looks, hvor mine vipper ikke er sorte, og her er et indlæg med svaret. (: Det er nemlig farvede mascaraer.


De første jeg her vil vise er de alm. mascaraer som du kan få i fx Matas.


Den første mascara er den alm. sorte jeg bruger. Jeg foretrækker denne da børsten er stor og hårene på den er lange, så man kan komme helt i bund og kan komme omkring alle vipper. Dette er den der hedder "Mega Volume Collagene" fra L'oréal i farven "Extra Black".


Den næste mascara er også fra L'oréal med samme mærke ("Mega Volume Collagene") men er bare i farven "Brown" Denne bruger jeg til de meget naturlige looks, hvis jeg synes den sorte er for hård.


Næste er en sort med sølvglimmer som jeg købte for mange år siden da jeg simpelthen bare blev forelsket i den. Har ikke brugt den ret mange gange, da den som sådan ikke rigtig passer til et alm. hverdagslook, men en gang imellem når jeg skal til fest eller hvis et look skal have lidt mere glitter, så bruger jeg denne.
Dette er den der hedder "Hypnôse" fra Lancôme i farven "40E603" som er en sort med sølv-glitter som sagt.


Denne er en mørk blå, som næsten ser sort ud når den kommer på. Denne er også til de lidt mere naturlige looks, som jeg bruger hvis ikke jeg gider den brune eller den sorte. Denne er især rigtig god hvis jeg bruger sort eller en mørk blå øjenskygge. De er rigtig gode sammen.
Dette er den der hedder "2000 Calorie - Dramatic Look" fra MaxFactor i farven "Navy".


Den sidste af dem fra Matas er denne stærke blå mascara som jeg bruger når jeg ønsker at give mit look et ekstra pift. Synes ikke den er voldsom når jeg bruger den sammen med den sorte, som I kan se på dagens look fra i dag. Det gør det hele lidt sjovere og jeg synes ikke man skal være så bange for at skille sig ud. (:
Dette er den der hedder "Extra Super Lash" fra Rimmel i farven "Electric Blue".


Så er vi nået til dem som jeg har købt over nettet, da jeg ikke har kunnet finde dem herhjemme i DK. Der er her tale om 5 mascaraer af mærket "Barry M" som er meget kendt i andre lande for deres fantastiske makeup.
Disse bruger jeg ikke så ofte da farverne er meget kraftige, men en gang imellem når der skal ske noget vildt, så er det disse jeg tager i brug. (: I kan herunder se farverne:


"Shocking Pink"


"Sky Blue"


"Electric Purple"


"Bright Turquoise"


"Emerald Green"

Jeg ville sikkert godt kunne leve uden så mange forskellige, men når man leger med looks og elsker farver, så er disse altså bare uundværlige.
Men en sort, brun og mørk blå SKAL man altså bare have hvis man er kvinde. (:

4 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette
  Eftersom du, ligesom jeg, har en følsom hud vil jeg stærkt råde dig til at smide dine mascarer ud der er flere år gammel. Jo ældre din mascarer er des flere bakterier indholder den. Dette kan medvirke til hudirritation, infektion i dine øjne mv.

  En artikel om det finder du her: http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/familieliv/ECE319165/gammel-makeup-er-bakteriebombe/

  Kh Mette JR

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det skam godt, men det er kun dem der bliver brugt ofte der bliver smidt ud. Og alle de år jeg har brugt makeup (13år og til nu) så har jeg aldrig haft problemer med mine mascaraer. Låner dem så heller ikke ud, det er det værste man kan gøre.

   Og så har jeg ikke sart hud, men psoriasis. Ikke det samme :P

   Men jeg er skam inde i alt det der. Jeg ikke amatør-makeupartist for ingenting. (;

   Slet
 2. Nej. Psoriasis og sart hud er ikke nødvendigvis synonymer, men jeg ville blot informere dig, eftersom jeg taler af erfaring. For i mit tilfælde er det synonymer...

  Kh Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har skam også en del erfaring som jeg trækker på og jeg har aldrig haft problemer. (;

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)