Bloggen har fået et ansigtsløft

Synes det var på tide at der skete lidt herinde. Ved godt at jeg lige have givet det andet design lidt halloween-stemning, men... jah ved det ikke. Synes bare jeg trængte til at ændre lidt på det, så det blev mere.... mig?! Ved ikke lige hvordan jeg ellers skal beskrive det. :P Men nu er det altså blevet ændret en smule og jeg er blevet okay glad for det. (:

Det hele har stået lidt stille herinde siden starten af sidste uge, men det har udelukkende været fordi jeg har været i så mange smerter at jeg ikke orkede at lave noget som helst andet end at ligge på langs når jeg fik fri fra arbejde. Det har været en hård uge og jeg har meget blandet følelser når det kommer til den.
Som nogle af jer nok ved, så er jeg en meget uheldig person. Måske mere uheldig end I lige regner med. Der går faktisk altid noget galt for mig. Jeg var derfor også bange for at der skulle gå noget galt i den uge, nu hvor jeg skulle køre på scooter - som jeg i forvejen ikke havde det så godt med - og fordi jeg skulle være blandt fremmede mennesker og være sårbar fordi jeg valgte ikke at have makeup på hele ugen af praktiske årsager. Og jeg skal da også lige love for at der gik noget galt. Både humørmæssigt da der var nogle komplikationer men også fysisk. Jeg tænker ikke her på de problemer jeg havde med ryggen, men den episode som jeg nævnte i tirsdags.
Jeg var lige kommet ind i Faaborg og havde siden Horne godt kunne mærke at scooteren var blevet flad, men jeg satsede på at jeg kunne nå hjem til mine forældre og få noget luft på inden det gik galt. Men det nåede jeg ikke. Nåede som sagt kun lige ind i Faaborg da jeg kørte galt. Dækket gled væk fra fælget og det resulterede i at jeg gled da jeg ikke kunne styre den - plus det pissede ned så der var fedtet i vejkanten - og ud midt på vejen røg jeg. Fik en grim hudafskrabning på benet og fik trykket min i forvejen smadret ryg.

Jeg havde så ufatteligt ondt og jeg var vred på mit typiske uheld. Jeg var simpelthen så tosset over at det gang på gang skulle gå galt for mig når det bare ikke måtte gå galt. Og mine forældre var så ikke hjemme da jeg ringede efter dem. Så jeg måtte smide scooteren af på en nærliggende tankstation og humpe hjem - der er langt skal der lige siges - hvor jeg faldt om og knak sammen og græd stort set hele dagen. Jeg kunne simpelthen ikke styre det. Det irriterede mig grænseløst.
Jeg har stadig problemer med ryggen, men hudafskrabningen bliver pænere og pænere for hver gang jeg renser det. Dog slås jeg med en helveds masse blå mærker på arme, ben og på siden. De er i hvert fald ømme når jeg trækker vejret.

Så ja.. det har ikke ligefrem været en heldig uge. Men den er overstået nu, jeg har fået nået lidt denne weekend som jeg ikke nåede i min ferie - som jeg så brugte på at arbejde i - men der er stadig en masse løse ender, som jeg håber jeg når i den kommende uge. Hader når jeg ikke får vasket tøj eller får gjort helt så rent som jeg plejer. Men jah...

Desværre har jeg fanget mig en mindre forkølelse og halsbetændelse i den forgående uge, som jeg slås med nu, og som nok også gør at jeg ikke tager afsted til mine 3 timer i morgen, da jeg gerne vil prøve at slippe af med det. Men det overlever jeg nok. Jeg ser i hvert fald frem til at skulle drikke en masse varm the eller kakao de kommende dage. Rigtig efterårshygge. :P Ville dog bare ønske at temperaturen var enig med mig. Hvorfor skulle vi lige have sommeragtige dage nu her? Me not like! :P Jeg vil have kulde og visne træer så jeg kan pakke mig ind i en masse dejligt varmt tøj og nyde den smukke natur der går i vinterhi. (:

Nåå... klokken er mange. Dynerne kalder på mig inde fra soveværelset. :P Nat nat derude. Sov godt.

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)