Sygeplejerske i crocs

Min søster er her efter sommerferien startet på sygeplejerskolen i Viborg. Havde aldrig troet hun ville vælge den uddannelse, men i stedet læreruddannelsen som hun i mange år har villet. Men tror det er fordi det er den eneste mulighed hun har der hvor hun bor nu, og med en kæreste der ikke vil flytte for hendes fremtids skyld. Så det er altså blevet uddannelse som sygeplejerske hun har valgt. Hun har også karaktererne til det, så helt skidt er det da ikke. Men kan godt være lidt ked af det på hendes vegne at hun ikke kunne tage sin ønskeuddannelse.

Men hun skal så ud og have fundet nogle sko som hun kan holde ud at have på, samt nogen der er nemme at gøre rent og holde sterile, og der har jeg hørt at disse crocs skulle være at foretrække. De er på ingen måder kønne - synes jeg i hvert fald ikke - men kan godt forestille mig at de er behagelige sko at have på når man er oprejs det meste af tiden og når man går så meget rundt. Og så kan man jo pifte dem op med de der dimser man kan klikke i dem som man kan købe i skobutikker. Det er nok mere noget jeg ville gøre på børnesko, men voksne kan vel også have sjov med det?! (:

Og så kan man få dem med "pels" også? Gør dem ikke kønnere hvis I spørger mig, men nok praktisk i disse kolde tider. (:
Men ellers er det vel bare de såkaldte "Flip Flops Sandaler" de går med. Har i hvert fald ikke set andet selv når jeg har været på div. sygehuse.

2 kommentarer:

  1. Crocs er sindsygt behagelige at gå i! :D
    Havde de flotteste (ironi kan forekomme!) lysegrønne crocs på, da jeg var elev i Kiwi, og havde ikke ondt i fødderne på noget tidspunkt - selv efter en 12 timers lang vagt. :)

    SvarSlet
  2. Det er de bedste at gå i hvis ens føder koger meget... Ja de er ikke kønde, men dine føder vil værre glade for dem. Har et par i Røde går i dem hele året rundt.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)