Første arbejdsdag i marken

Tror aldrig jeg har haft ondt i min ryg i mange timer af gangen nogensinde før. Jeg har de sygeste smerter fra lænd og helt op i nakken. Det giver en motherfucker vild hovedpine kan jeg godt lige fortælle jer. Så hvis jeg skal holde resten af ugen ud, så hedder det nul huslige gøremål herhjemme og andre fysiske udskejelser og så dopes med en helveds masse smertestillende. Og så skal jeg se om jeg ikke hver dag når jeg kommer hjem kan få strukket ryggen nok ud til at den "knækker" sig på plads. For hold da kæft! Står oprejst i 8 timer og bare det at stå og vaske op herhjemme giver problemer med ryggen, så det var satme med at bide smerterne i sig. Men kunne næsten ikke mere. Knak helt sammen da jeg kom hjem efter at have været nede og handle. Både fysisk men også psykisk. Tårerne fløj bare i stride stømme. Det er jo for latterligt, men smerterne er næsten ikke til at holde ud. Så jagten går ind på alt hvad der hedder smertestillende herhjemme her til aften. Og så skal der laves aftensmad så jeg kan få lidt af min energi tilbage, samt så jeg har lidt til madpakken i morgen.

Mistede faktisk lidt gejsten i dag. Ikke kun pga. problemerne med ryggen, men fordi jeg - efter hvad vi har fået fortalt - ikke når at få tjent ret meget ind. Men ved ikke hvordan de udregner lønnen. Så der er stadig en spinkel chance, men hold da op hvor blev jeg pludselig mut. /:

Nå.. Jeg vil se om jeg kan fjerne al mudderet under neglene og smide en lak på så det ikke syner så slemt. :P Og jeg er blevet en SMUUUUUULE mere sikker på scooteren. Men de der drejninger er jeg altså stadig ikke gode venner med. :P Men jeg er da kommet helskindet hjem i dag. Men der var nu nogle gange hvor det kunne have været gået galt. Bliver så irriteret på mig selv når jeg ikke bare kan fatte at finde ud af at køre på sådan en satan. Øv altså.
Published with Blogger-droid v2.0.9

6 kommentarer:

 1. Hvad mener du med, at du ikke ved hvordan de regner lønnen ud? Du får vel minimum mindsteløn ellers er det jo bundulovligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke fået noget at vide ang. lønnen. Det var kun mandag det var på timeløn og nu er det på akkord.

   Slet
 2. Det er altid en god ide at være sikker på lønnen inden man starter, så man er helt sikker på hvad man får, så man ikke bliver skuffet eller snydt for den sags skyld.

  Det er nogen øv med ryggen, tjek evt youtube for nogle rygøvelser og husk evt at lav nogen af dem ind imellem imens du arbejder, hvis det er muligt.

  Sender lige et kram og en gang massage.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en veninde der har meldt os til, men ikke engang hun er sikker på hvordan det 100% kører. Er virkelig irriterende at hun ikke har tjekket op på det. Men jeg opdager det nok når vi når den 1. november og lønnen går ind. Ved dog desværre at jeg ikke får tjent nok.

   Det hjælper lidt med stærke smertestillende, men de tager desværre ikke det hele. Men tør ikke tage flere nu hvor jeg kører scooter.

   Tark søde :P

   Slet
 3. Ud fra billedet ser det ud som om det er på et gartneri, og tager jeg ikke meget fejl så er det 3F der har overenskomsten. Hvis du det mindste i tvivl om løn mm vil jeg råde dig til at kontakte 3F, for der er nogle arbejdsgiver der er pænt kreative, for at sige det mildt. Jeg kunne udgive bøger om kreative arbejdsgiver fra min tid i fagbevægelsen, og det ikke små ting. Jeg har godt nok min erfaring inde for lastbilchauffør, men jeg kan da trække en livline der kender lidt mere til gartnerier end jeg gør. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg regner med at spørge ind til det i morgen når jeg møder. For vil gerne vide nogenlunde hvad jeg får ud af det.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)