Pumpkinshoes

Uhhhh! Nu er jeg jo et halloween-menneske med stort "H" og derfor synes jeg det er lidt sjovt at kigge lidt på sko (her), tasker (her) og tøj som er i andre farver end dem jeg lige normalt kigger efter. Jeg går efter sort og varme brune farver og en gang imellem farver med lidt pang i. Dog ikke orange. Men det er jo tiden hvor den orange farve ses meget. Jeg ville aldrig selv vælge at købe sko eller taske i orange, men har da en top og et tørklæde med den. Men selvom jeg ikke selv kunne finde på at købe det, så er disse sko faktisk ret fede. Selv i orange. Kunne godt finde på at købe disse Kawasaki-sko til brug her i oktober/november måned. Ankelstøvlerne er heller ikke værst.

Hvad synes I? Ville I kunne finde på at eje/købe et par orange sko? Eller gør du det allerede?

4 kommentarer:

 1. Kawasakien kunne være ret fede ja :) men jeg er også helt vild med de orange ALL STAR sko. Men de er bare også en del :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke så meget til All Stars så jeg holder mig til Kawasakien :P

   Slet
 2. Jeg ville ikke have et problem med at købe orange sko, hehe... men jeg er nok også bare meget spraglet... prøver dog at tone det lidt ned ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Ja du kunne finde på det, men du kan altså også bære det. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)