En uge tilbage af Movember

Jeg har hørt folk snakke om at busser kører med overskæg på, at der er plakater rundt omkring med overskæg i anledningen af Movember, men havde ikke set et eneste bevis på det før i sidste uge. Jeg så en bus.... MED OVERSKÆG! Jeg må ærligt indrømme at jeg lige måtte kigge en ekstra gang for at være sikker på at jeg ikke havde set forkert. :P
Men nu da det er ved at være slut, så ville jeg da lige inden det vise min støtte med dette billede. Synes det er godt at der også bliver gjort opmærksomt på at også mænd kan blive syge og ikke kun kvinder. Vi alle har brug for at gøre en indsats da alle har brug for hjælp i de svære tider. Så her er min støtte. Og mænd med skæg (lidt i hvert fald) er jo lidt sexede og i mine øjne lidt mere mænd. :P

6 kommentarer:

 1. Sandt, med store feminint-rettede kampanger som Støt Brysterne og Elsk Hjertet, kunne man let forledes til at tro, at mænd ikke også bliver syge. Fedt at du har øje for virkeligheden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige min tanke ja. De bliver ret hurtigt overset når det kommer til sygdomme og kampagner for dem.

   Slet
 2. Synes de billeder er mega sjove.. Fedt fundet på.. ville ønske jeg var kommet på den ide.
  Min kæreste deltager selv i movember og jeg blogger så om det en gang om ugen.. Han har faktisk fået et ret fint overskæg.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænke der skulle ske noget sjovt i anledningen af denne måned, og voíla :P

   Slet
 3. Så skal jeg da vist lade mit skæg blive ;)
  Arriva har også et tog med overskæg (evt. Google "Arriva movember").

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal så lige påpeges at ikke alle mænd er sexet eller rigtige mænd med skæg. Nogle fyre er det bare SÅ forkert til :P Men det er jo en smagssag fra kvinde til kvinde. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)