Julegave-shoppingen er snart ovre

Jeg er tæt på enden med julegaveshoppingen. Mangler kun at købe 3 gaver og så er det slut. :P Har endda fået købt en mandelgave og 2 gaver til pakkeleg. :P Så det går virkelig fremad i år.

10 kommentarer:

 1. Ha, papiret med uglerne har jeg også. :P

  Jeg har kun fået købt to gaver indtil videre. Men skal heller ikke købe så mange i år. Og min mors pakkekalender ér ordnet, det er ellers den der tager mest tid. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heldigt nok. :P Jeg har også kun mine forældre, min søster og så søsteren's kæreste der skal købes til. Og så har mine forældres hund også lige fået en lille gave. :P

   Slet
 2. Elsker papiret med uglerne!! :D

  Jeg mangler stadig mange /: Har kun to gaver ordnet, og det er til to veninder - hvilket vil sige at der er resten af familien tilbage, hvilket inkluderer forældre, tre søskende, to svigerinder, to nevøer og to bedsteforældre. I det mindste er mine bedsteforældre da altid nemme, da de faktisk mest ønsker sig dagligvarer. Dem bliver de mere glade for end hvis man køber en trøje til dem (som kun min mor og moster kan finde ordentlig ud af).

  SvarSlet
  Svar
  1. Er ved at løbe tør for det papir :P
   Puha så har du lidt at se til i december kan jeg godt høre (:

   Slet
 3. Lækkert, gid det var mig, men kapitalen til det kommer desværre først i December, så jeg hænger på først at få dem købt der. Jeg er dog ved at planlægge, og har heldigvis den første allerede :D Samt en idé til 2 andre, den ene hvor jeg selv skal være lidt kreativ... så det er da 3/7 som jeg skal have fat i... måske 4 mere hvis jeg finder det helt rigtige... Fremskridt ganske vidst, men misunder dig nu stadig lidt xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville slet ikke have haft råd hvis ikke jeg havde fået tjent den tusse i uge 42. /: Men det er rart at have en idé om hvad der skal købes, så tager det ikke så lang tid :P

   Slet
 4. Det er simpelthen så lækkert sådan noget. :-D Jeg var allerede færdig med alle gaver i September, har lavet 2 pakkekalendere, og købt advents gaver til både forældre og svigerforældre - Når først julegave ræset er overgået, ér det bare som om at man får ekstra energi til at nyde December. :-D Også bare tanken om at man slipper for de langer "i sidste øjeblik, panik handlings, meget lange køer" i de forskellige butikker, jaaa. :-D

  www.daniellahorsmark.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :P I september? WOW! Det kunne satme have været lækkert hvis jeg også havde det. (: Men de havde slet ikke skænket julegaverne en tanke der, så der kom ikke ønskelister. Så var sådan lidt ..... pressende til sidst. :P
   Men ja det giver masser af tid til at nyde decemberen i. (: Bliver helt lækkert. Mangler dog stadig 2 men det er ikke nogen der bliver noget problem. Det kræver bare at jeg kan komme ind til de butikker hvor det skal købes. (: Kræver en med bil der gider køre mig.

   Slet
 5. Årh, noget fint uglepapir! Hvor kan man få fat i sådan noget henne? :)

  Gid jeg også var nået så langt med julegaverne.. Desværre er det som om jeg ikke rigtigt kan få ind i mit hoved, at vi er så tæt på december, så jeg kan slet ikke overskue at sætte mig ind i folks ønsker eller finde på mine egne endnu :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Købte det sidste eller forrige år i Bøger&Papir. :P Så ved ikke om de har det længere.
   Sådan havde jeg det sidste år. Gaverne blev købt i sidste øjeblik og det gav mig en ubehagelig fornemmelse af stress, så det ville jeg gerne undgå i år. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)