Dagens Julegæst - 11 dec

1. Navn: Jeanette Krohn Henriksen

2. Blog: www.jeasblanketanker.blogspot.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Mit forhold til Julen er altid meget blandet, noget af det elsker jeg og andet hader jeg. Jeg prøver sige til mig selv hvert eneste år, at i år vil jeg nyde det og kun gøre de ting jeg elsker ved julen, men tit bliver jeg slået ud af kurs og så bliver man lidt stresset. Jeg synes julen er en fantastisk tradition, som jeg prøver at holde ved så meget som jeg kan. Feks er det altid vigtig for mig at få sendt alle mine julekort, hygge med familien, gå i skoven med min mor, bage, lave juledekorationer osv.. Kunne blive ved.

4. Hvor skal du holde jul i år?
I år holder vi jul ved min mor, med familien. Faktisk har jeg holdt jul der altid, pånær en enkelt gang og det var sidste år, hvor jeg for første gang prøvede at holde med kæresten familie.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Hmm mit største ønske. Synes virkelige den er svær. Lige nu tror jeg det er at alle der er syge i min familie, skal blive raske. Der har været rigtig meget sygdom og mange kampe i år. Trænger til det går den rigtige vej, for hele familien og at vi slipper for alt det sygdom. Det er utrolig vigtig for mig at folk omkring mig har det godt. Så har jeg det nemlig også selv godt.

6. Håber du på sne i december?
Faktisk synes jeg at sne er utrolig smukt og synes også det ville være mega kedeligt, hvis der slet ikke kom noget. Dog er jeg meget bange for at køre bil i sne og jeg hader når det hele bare bliver til sjap. Det bedste ved vinteren er den friske luft. Elsker at stikke hovedet uden for og tage en kæmpe mundfuld kold luft. Det er som om at luften er totalt renset.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg går ikke helt vildt op i at pynte til jul, men lidt skal der være. Jeg har haft et par år uden pynt fordi jeg ikke har kunne overskue det, men til gengæld kan jeg så ikke rigtig komme i julestemning uden. I år bliver det pyntet op.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
I år glæder jeg mig rigtig meget til juleaften, fordi vi er lidt flere samlet. Glæder mig til det hele.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Jeg har faktisk en del faste traditioner, skrive julekort, bage småkager, gå i skoven med min mor, holde julehygge med familien. Juleaften har jeg tradition for at sove længe og putte på sofaen, op af dagen står den på julemusik og forberedelser. Vi plejer at mødes ret tidligt. Sommetider er jeg i kirke, da det altid gir mig den helt rigtige julestemning. Senere plejer vi at spille nogle spil, feks pakkespil. Når aftenen er slut og man kommer hjem, plejer jeg også altid lige at tage en times tid hvor jeg bare slapper helt af og nyder at det er overstået.. ha ha.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Jeg er faktisk ikke vildt god til at komme med nye kreative ideer, men jeg synes folk er blevet for dårlige til at skrive julekort til hinanden. Jeg ved hvor glad jeg selv bliver når jeg får et, eller hvor glad andre bliver for dem jeg sender. Så hermed en opfordring til at folk skal holde ved den gode gamle tradition.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Glædelig jul til Gizmo og alle hendes dejlige læsere. Håber i kommer rigtig godt igennem og husk nu at nyd det. Husk at skab en god stemning omkring julen, selv om det til tider kan være stressende. Spred kærlighed og julestemning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)