Dagens Kalenderlåge - 11 dec

Jo længere man kommer op i alderen, jo sværere er det at finde på julegaveønsker eller i det hele taget købe julegaver til folk som står i samme situation. Jeg har i hvert fald i år meget svært ved at finde på noget, hvis ikke jeg får en ønskeseddel jeg kan gå ud fra. Men hvis man virkelig står på herrens mark, så kan man finde en masse på eBay til billige penge. Det kræver bare man bestiller i god tid, da det kan tage alt fra 1-3 ugers leveringstid.
Jeg vil råde jer til at købe fra sælgere i Europa så I slipper for told, ellers skal I holde jer under 80kr. Det er selvfølgelig noget man selv kan vælge, men det er super ærgeligt at ende med at skulle betale told, når man har forventet den pris man først betalte.

Derudover så er siderne som shoppen ELF og Coolstuff virkelig gode. Jeg kigger dem altid igennem når jeg skal tænke julegaver, da der altid er et eller andet lækkert. Så held og lykke med julegavejagten. (:

2 kommentarer:

 1. Jeg er også bare på herrens mark omkring julegaver! :)

  God aften herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/

  Husk at tjekke min blog og DELTAG i min konkurrence http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/2012/11/konkurrence-2/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke sjovt når man er så tæt på jul (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)