Dagens Julegæst - 8 dec

1. Navn: Mia Malene

2. Blog: www.miamalene.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg elsker virkelig julen! Selvom sommeren nok er min yndlings årstid af mange årsager, så er der altså ikke så meget bedre end at sidde indenfor imens det sner udenfor, se jule tv, spise julekager og drikke varm kaffe. Har stort set kun gode minder om julen, og for første gang i et par år, er jeg rent faktisk hjemme i julen, så jeg glæder mig til at gå all-in.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Skal være herhjemme sammen med mine forældre, søster samt farmor og farfar. Og så tager vi vistnok hjem til min mormor om formiddagen, så vi lige kan sige god jul.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Det ved jeg ikke. Jeg får ikke rigtig nogle gaver, så jeg må melde pas. Går dog og ønsker mig en tablet lige nu.

6. Håber du på sne i december?
Ja! Helst ikke hele december, for det orker jeg ikke. Men jeg elsker virkelig sne - det er alt for fint. Det bliver meget mere lyst med sne og man bliver helt i julehumør.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Det gør jeg helt bestemt. De sidste par år har jeg ikke rigtig gjort det, fordi jeg ikke har haft tiden, men det har jeg nu. Skal derfor lave en masse fine dekorationer og bage en masse, så her også kan dufte dejligt af jul.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
At hygge med min familie og julemaden!

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Ikke rigtigt. Den eneste tradition vi har er vores måde at dele julegaver ud på. En person starter, tager en gave til en anden. Alle sidder så og kigger på imens han/hun åbner sin gave. Personen, som fik gaven, skal så gå op og tage en gave til en anden... og det er egentlig sådan vi gør det hvert år.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
En kreativ juleidé? Hmm... ikke rigtig. Men hvis du bager pebernødder så lad være med at putte for meget kardemomme i, haha!

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Håber i alle får en fantastisk jul med masser af kartofler og rødkål!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)