Det er feminint med pels

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes virkelig det er feminint at gå med en eller anden form for pels. Om det så er en pelskrave, en jakke eller om det er pels på sko, men der er altså et eller andet kvindeligt over det.
Dog er jeg selv ikke til det med ægte pels, men til fake fur da jeg ikke er så glad for at dyr må lade livet fordi der lige skal laves en masse jakker eller pelskraver til os egoistiske mennesker. :P Så jeg går ind for at det er fake pels der bliver brugt, men jeg som ene person gør jo ikke den store forskel på den trend.

MEN! Hvis man har en pelskrave eller har en trøje eller jakke med lidt pels på så synes jeg det er super lækkert hvis man tilføjer lidt i den sydlige del af sit look også. Og der ville et par lækre støvletter være perfekte! Manas har lavet nogle lækre støvletter med noget lækker pels på som jeg godt kunne forestille mig var fine her til efteråret. De har også nogle lækre støvler med pels som kunne være fine. Men det er disse støvletter der fangede min opmærksomhed. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)