Dagens Kalenderlåge - 17 dec

Jeg kan godt savne at have muligheden for at have et stort juletræ stående udover det lille jeg har i vinduet. Jeg har nemlig en masse idéer til hjemmelavet julepynt, men har ikke mulighed for selv at bruge det. *Suk* Men derfor kan jeg jo godt dele det med jer. Har været på google for at se om jeg kunne finde billeder af det jeg tænker på og det får I her nedenunder.

Det første er grankogler. Det er blevet brugt i mange år, men synes ikke rigtig der er så mange der bruger det længere. Jeg synes næsten det SKAL på juletræet da koglerne jo kommer derfra. Så man kan enten bruge dem neutrale eller spraye dem med sølv, guld, glimmer eller snespray. Synes de bliver super flotte og det er efter min mening den perfekte pynt til træet.

Næst ville jeg lave mine egne julekugler. Købe nogen der er klare og "tomme". Altså nogen man selv kan fylde ud med lidt forskellige ting. Garn, glimmer, grangrene, andet små jule-tingel-tangel osv osv osv. Så får man selv valgt hvordan kuglerne ser ud samt man kan finde en bestemt stil at lave dem ud fra og have en rød tråd i sin julepynt. Hvilket jeg godt kan lide. :P Om det så er et farvetema, om det er med naturlige ting eller hvad man nu ellers finder på. Det ser altid lækkert ud når man kan se at det er gennemtænkt.

Og sidst men ikke mindst så ville jeg fylde mit juletræ med SNEFNUG!!! Ja jeg er tosset med snefnug. :P Så de skulle helt sikkert på også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)