Juletagging - Noget du selv har lavet

Undskyld for den dårlige kvalitet af billedet, men det blev for mørke uden blitz. Men jeg har her valgt at vise mit seneste "værk". Jeg var så heldig at få fingrene i noget blåt cernit og lavede så et par "twitter"-øreringe. (: Synes de er blevet ret søde trods de er så små og var næsten umulige at lave i hånden. Men synes nu de ligner meget godt. (: Vil her i weekenden se om jeg ikke kan finde nogle broche-dele og andre dimser så jeg kan lave hårklemmer og brocher og så se om jeg ikke kan finde noget mere cernit. Vil så gerne have alle farver så jeg kan gå amok med en lille produktion af forskellige ting. (:

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 kommentarer:

 1. Er der nogle bestemte dele du er ude efter? Jeg tror måske jeg har noget liggende et eller andet sted. Evt. gamle brocher og lign. hvor du kan pille det der sidder på af, og så lave nye.

  Sig lige til hvis du vil have det (såfremt jeg kan finde det) :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er mest ude efter dele til at lave brocher og hårclips af. Men andre dele ville jeg også gerne have. Kan altid finde noget at bruge det til. (: Det ville være fantastisk hvis du havde noget liggende jeg kunne få. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)