Dagens Julegæst - 7 dec

1. Navn: Sofie Hagen

2. Blog: www.sofiehagen.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg tror jeg har et ganske almindeligt forhold til jul. Da jeg var mindre, plejede jeg hvert år at have en lille seddel. Jeg ville skrive min alder, vægt, højde, skrive alfabetet og tallene fra 0-9 og så ville jeg skrive hvilke gaver jeg havde fået. Så gemte jeg sedlen i julepyntskassen og hvert år, nød jeg at se udviklingen. Jeg tror at jeg forbinder julen med fremskridt. Jul er jo somregel det samme - det eneste der som sådan er forandret, er én selv. Jeg elsker at se tilbage på det år, der er gået og være spændt på det år, der kommer.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde jul sammen i Værløse med min mor, søster og fordi min far er blevet skilt og nu er alene, kommer han også. Det er første jul vi nogensinde tilbringer med vores far.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Jeg sad faktisk og kiggede rigtig længe på et blankt stykke papir, uden at kunne bestemme mig for hvad jeg ønskede mig. En klipning, er vel øverst på den liste. Penge. Jeg kommer nok til at ønske mig nogle ting fra ASOS.com og nok også en flybillet til Dubai, så jeg kan besøge min storebror (og varme. Primært varme).

6. Håber du på sne i december?
Nej. Jeg håber aldrig på sne nogensteder nogensinde.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Det var hyggeligt, da jeg stadig boede hjemme. Men nu bor jeg sammen med to Canadiske mænd - mænd, der er bredskuldrede og behårede og som jeg antager ville kvæle mig i søvne, hvis jeg så meget som bare hang en eneste julenisse op. Desuden er jeg på turné i hele December, så jeg er slet ikke hjemme. Men jeg glæder mig til se hvordan min mor har pyntet op i år. Hendes julepynt er somregel altid blåt, fordi det er hendes yndlingsfarve.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
At give gaver. Men jeg glæder mig ikke så meget endnu, fordi jeg ikke har købt noget endnu - og ej heller ved jeg hvad jeg skal købe.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Hm, det har vi vel. Vi laver mad (somregel and, men i år bliver det vel kylling, da jeg ikke må spise rødt kød) kl. 16-17. Så spiser vi på ti minutter. Imens min mor tager opvasken, sætter min søster og jeg gaverne på bordet og arrangerer slikskålene (som i år er frugt-og-nødder-skålene, fordi jeg ikke må spise noget, der smager godt). Derefter åbner vi vores gaver imens vi spiser slik og vi ender somregel med at sidde og snakke eller se en god film resten af aftenen. I dagene efter, spiser vi rester og slapper af.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Jeg plejer at købe meget forskelligt indpakningspapir og jeg køber altid flere gaver til samme person, og pakker dem forskelligt ind. Det ser flottere ud og det føles af mere. Men vi voksede også op i en meget lille familie.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Hvis du har gidet at læse dette, så håber jeg du får en god jul. Hvis ikke, så læser du nok heller ikke dette, og så kan det være ligemeget om jeg ønsker dig en god eller dårlig jul.

1 kommentar:

  1. Orv jeg synes det lyder som en trist jul :( Ingen juletræ, gaver på bordet og kylling.. Ikke hvad jeg personligt forbinder med jul :/

    / Rebecca

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)