Træningssko til de fanatiske trænings-tøser derude :P

Rigtig mange kvinder er fanatiske når det kommer til kure og motion. Medierne og verdens krav til kvindekroppen er eksploderet og det kan mange kvinder slet ikke styre. De er på konstante slankekure og alt i deres hverdag handler om træning træning træning. Sørgeligt hvis I spørger mig. Ja det er da godt at holde sig sund osv, men skal hele ens liv nu også handle om at man skal have den perfekte krop for at blive accepteret? Fandme ikke hvis I spørger mig. MEN! Det er årstiden for denne sygelige opførsel og nytårsfortsætterne er bombarderet med slanke-løfter osv osv osv. I den anledning har jeg kigget lidt på træningsko/løbesko/sneakers (kald det hvad I vil) og har fundet nogen som i det mindste er farverige og ser lidt mere spændende ud end et par alm. kedelige og billige sko fra supermarkederne.

Nu bruger jeg jo et par sneakers til hverdag fordi jeg synes de er behagelige, men er begyndt at gå mere i mine støvletter og i mine basketstøvler som er perfekte her nu hvor det er hundekoldt udenfor. Bruger I kun jeres sneakers til træning eller bruger i også nogen til hverdagsbrug?

4 kommentarer:

 1. Jeg har to par træningssko herhjemme; nogle som jeg kun løber i - og nogle som jeg bruger til hverdag. Jeg synes mine løbesko er grimme, så derfor gider jeg ikke bruge dem til hverdag :p

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Da jeg var yngre gik jeg altid i sneakers/løbesko (vel fra omkring 6 klasse og frem til andet gym-år, hvor de sidste blev slidt op)... Nu går jeg dog ikke rigtigt i dem, jeg "gemmer" dem til løb og træning, dvs. jeg tager dem på når jeg tager til karate, i tilfælde af at vi skal løbe, og har også haft dem på et par hurtige ture i supermarkedet, men ellers ikke rigtigt længere :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. :P Nok bare mig der stadig er lidt 80'er agtig og trasker rundt i træningssko til hverdag.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)