Dejlig weekend

Har haft en rigtig dejlig weekend. (: Tog mig tid til at læse lidt i min egen selvvalgte bog og har forkælet mig selv med lidt bland-selv-slik som jeg slet ikke har fået bund i endnu. Det er som om lysten til det ikke er så stor længere. Lidt rart at jeg kan nøjes med lidt når trangen banker på.

Derudover så har jeg modtaget nogle lækre ting med posten. (: Det seneste jeg modtog var dette vedhæng med en bjergkrystal. Jeg har i virkelig mange år gerne ville have en, men aldrig taget mig sammen til at købe en eller fået en som gave. Så nu gjorde jeg alvor af mit ønske og købte den selv. Den er super fin og den vil i den grad blive brugt flittigt. (:

Cosmo har også fået det bedre og bedre som weekenden er gået, så det er virkelig dejligt. (: Han sover dog meget for tiden, men hellere det end at han kradser febrilsk omkring nakken.

Så det har været en hyggelig og afslappende weekend. (: Fra i morgen og 3-4 uger frem er jeg stresset. Der skal læses op til SSO og så skal den skrives i uge 5. Glæder mig ikke, for jeg er møg nervøs for at jeg ikke sikker på at jeg kan finde materiale nok, og dem jeg gerne ville interviewe til opgavet har ikke meldt tilbage om det er noget de har lyst til, så nerverne begynder at røre på sig.

MEN! Jeg vil smide noget mad i ovnen nu, få det spist og smutte i seng med min bog. Har planer om at jeg skal klare hele næste uge uden for mange problemer. (:
Hygge derude.

3 kommentarer:

 1. Lad være at stresse over din SSO. Jeg kan huske da jeg tog HF, havde vi en uge til SSO + vi havde vejleder på. Har du en god vejleder er de gode til at komme med ledetråde til SSO'en. :)

  Jeg vil give dig et lille fif som jeg bruger på uni, når jeg enten læser eller skriver opgaver. Læs/skriv 45 min holde 10-15 min pause hvor du får noget mad, sætter vasketøj osv. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har en uge, men jeg stresser over det fordi jeg ikke har hele ugen da jeg også har andre ting der skal passes. Samt at jeg gerne vil have at den bliver god. Jeg er ikke typen der kan tage det stille og roligt når det er - for mig - en vigtig opgave. :P

   Slet
 2. Kender godt det med man gerne vil afl. en god opgave. Mine modul opgaver er jeg ikke så seriøs med, da de ikke som sådan tæller med på mit eksamensbevis, hvorimod de opgaver, som giver karakter, dem gør jeg noget ekstra ud af. :)
  Held og lykke med din opgave :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)