Oh yearh! De gamle 80'ere er stadig in - eller?!

Jeg kan tydeligt huske mit yndlingssæt fra min barndom. Denim bukser og en denim jakke der hørte til. Totalt denim på denim! Ikke noget man ser så ofte den dag i dag, men der er stadig ret mange der har en denim jakke. Det er ikke noget jeg synes er in længere, men moden siger jo nogle gange noget andet. Og ja jeg indrømmer det gerne, jeg er sjældent enig med moden. Der er rigtig meget af det som jeg virkelig ikke forstår og som jeg synes er direkte grimt. Men der er jo nogen der går meget op i at følge den til punkt og prikke. :P

Men selvom jeg ikke selv er til andet denim end mine cowboybukser, så synes jeg disse sandaler og pumps er ret søde. (: Jeg har også set nogle ballerinaer på Spartoo og nogle sneakers med denim og så længe det kun er ens sko eller bukser der er i denim så kan jeg godt gå med til det. Men hvis ALT holdes i denim så giver jeg altså op. For jeg synes ikke det er pænt. Det er noget der burde forblive 80’er mode og ikke noget man skal benytte sig af i det 20’ende århundrede. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)