Now with my own private rainbow (:

Modtog endelig de sidste totter med posten i dag. Blev så glad da jeg så hvor mange farver der var med i denne pakke i modsætning til den første. Så da jeg lagde dem op imod hinanden var der virkelig mange forskellige, og det var lige præcis det jeg gerne ville have. (:

Så jeg fik farvet min udgroning og jeg gav mine blegede spidser en rød farve, som jeg før har haft. Derefter blev totterne sat i efter farverne i en regnbue. Så i nakken er det lilla og blå og så breder farverne sig ud på begge sider så det ender i de rødlige nuancer i siderne. Fik så lige klippet spidserne til, da nogle af totterne var utroligt lange. Så nu har jeg en regnbue gemt i håret som titter frem. (: Elsker at skille mig ud og ikke være som alle andre. Jeg er lidt en rebel og det gælder både med hår og makeup. (: Det er aldrig kedeligt.

2 kommentarer:

 1. Hvor har du købt dem henne? (og prisen?)
  Jeg mangler lidt sjovt til fester :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er købt på ebay (: Så det er bare igang med at søge (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)