Herresko kan virkelig være usexet

Nu plejer jeg normalt ikke at kigge på herresko, men jeg har tænkt på noget i mange mange år. Hvad får mænd til at købe og gå med Vans?!?! Eller loafers som de også bliver kaldt De er da på ingen måder kønne? Ja de er da sikkert nok behagelige at have på, men så kan der da ikke være mere positivt at sige om dem?
Når jeg ser vans i bybilledet så tænker jeg kun på ældre mænd. Mænd der ikke er ret fleksible længere og derfor har brug for nogle sko som bare lige er til at træde i uden at skulle snørre dem osv, men det skræmmende i det er faktisk at der er mange unge der går i vans. Hvorfor? Helt seriøst det gør da bare intet godt for dem?! Eller er det bare mig der tænker sådan? Er det mig der har misforstået noget? Er vans så store i mænds skomode? For hvis de er det, så er jeg satme glad for at jeg ikke er hankøn. Hold da op! Hvad endnu værre er, er faktisk at der findes vans til kvinder. Damn.

Nej… Kære hankønsvæsner derude. Køb jer nogle pæne sneakers, skatesko eller selskabssko. For vans er altså IKKE kønne. Heller ikke selvom de kommer i forskellige farver og mønstre. Hold jer langt fra dem, please!

13 kommentarer:

 1. Jeg vil gætte på at det er meget smag og behag. Jeg bruger dem fordi, at de er nemme at komme i, og at de er somewhat minimalistiske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er smag og behag ja (: Og de er sikkert vildt behagelige at gå med. Bare ikke lige min smag.

   Slet
 2. Synes det er lidt ligegyldig Stuff du skriver lige pt.. Og hakker ned på andres tøjstil/skostil osv.. Der er sikkert også en masse mærkelige ting du går med/har på.. Synes f.eks heller ikke at de sko du køber er særlig pæne..
  Du kan da ved Gud gråd ikke bede andre folk om ikke at gå i det du ikke kan lide, for så vil jeg også sige du skal gå i andet end sort, for det klæder dig heller ikke!

  Kan så fortælle at de tidligere har været meget moderne, både på hun og hankøn og stadig er det. Så hvis du vil skrive om mode, så prøv lige at følg med i moden lidt inden du kritisere det og beder andre om at please dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ehm... Hvis du ikke synes om det jeg skriver, så kan jeg ikke se hvorfor du er herinde?!
   Og for det andet, så ja så er der sikkert mange der synes at det jeg går i er grimt osv, og det skal de da have lov til. Det er ytringsfrihed. Lige som det er for mig. Og bare fordi det er mode, så betyder det ikke at jeg skal synes om det?! For der er godt nok meget af nutidens mode jeg virkelig synes er grimt, og det har jeg min ret til at mene og udtrykke mig om her på MIN blog. (: Jeg siger det som jeg mener og det må du bare lære at leve med, ellers skal du nok søge andre græsgange. (:

   Slet
  2. Næh det synes jeg egentlig ikke jeg skal. Heldigvis er der frit valg på alle hylder af alle de blogge man kan gå ind på, og plejer også at læse din - men synes at her på det seneste når du vurdere andre ting, så ville du gerne bestemme hvad andre folk gik med - og synes egentlig det er forkert den måde du udtrykker det på, som at vi andre skal ''please'' dig ... Gud ske tak og lov for at du ikke er med til at styre moden, for så ville det da gå fuldstændig galt..

   Slet
  3. Jeg siger tingene som jeg tænker dem og det har jeg gjort i alle de 15 år jeg har haft en blog. (: Og kan kun sige at jeg er ovenud lykkelig for at moden ikke er påtvungen, så jeg slipper for at gå i det. (: Så er der det mere til dig. Ik?

   Slet
 3. Jeg siger da bare gudskelov for at jeg ikke er din kæreste og du skal styre hvad jeg skulle have på af fodtøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne ikke være mere enig den anden vej (:

   Slet
  2. Ville nu aldrig styre hvad min kæreste skulle have på, hverken af tøj eller fodtøj - så det kan du vidst ikke rigtig sige med ''den anden vej'' :-)

   Slet
  3. Muligt men jeg er glad for at jeg ikke skal være sammen med en som skal bestemme hvad jeg har af meninger om mode og sko. (:

   Slet
  4. Dét er du garanteret ;-) tror jeg nu også din kommende kæreste er ret ligeglad med, hvis du da finder sådan en ;-)

   Slet
  5. At finde en bliver skam intet problem. (: Men jeg har det fint som single og fri pt så det er ikke det jeg søger. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)