Beltane-krans

Det er snart Beltane og sidste år fik jeg ikke lavet mig en krans. I år vil jeg altså have en! Jeg havde nogle stof-roser og orkidé-grene stående i vaser som bare stod og samlede støv, så tænkte jeg ville have en af dem. Jeg viklede også lidt efeu ind i. Desværre var stilkene på roserne så stive og tykke at det var næsten umuligt at lave en krans med dem, men det lykkedes til sidst. Dog er kransen blevet alt for "stor" til min smag når det skal være en krans til hovedet og den gør ondt at have på da den er så stiv i det. Men... Tja.. Hvis jeg ikke finder nogle bedre stofblomster til det, så bliver det denne jeg bruger når der skal tages billeder d. 1 maj. Men håber dog jeg når at finde nogen. Kunne være lidt lækkert. Og så kan denne altid bruges til døren eller noget i den retning. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)