Fra 10" til 32" vha. VGA-kabel fra mackabler.dk

Jeg blev for efterhånden længe siden kontaktet af mackabler.dk og spurgt om jeg ville teste et af deres produkter for dem og skrive om det her på bloggen. Til at starte med måtte jeg takke nej da jeg ikke har nogle af de produkter de sælger ting til. Det gjorde så at de fik et produkt hjem som jeg så kunne teste. Hvor søde er de ikke lige? Og så for lille mig? Blev helt beæret.

Så jeg modtog altså et VGA-kabel da jeg ikke kunne bruge HDMI til min daværende computer. Det kan den nye så, men VGA kan jeg også bruge i den, samt i den lille notebook på 10" jeg bruger i skolen.
Jeg valgte så at bruge den lille til at teste kablet med.

Det virker super fint. Dog skulle jeg lige ændre lidt på skærmopløsningen på computeren og sætte nogle højtalere til så lyden ikke kom fra selve computeren. Det er noget VGA-kablet ikke egner sig til. Der skal man have fat i et HDMI hvis lyden skal overføres til TV'et. Men dette virker fint. (: Nu skal kablet bare sættes ind i TV'et i soveværelset så jeg kan se serier osv derinde. (: Så mange tak til mackabler.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)