New in (finally) - The Casual Vacancy


Jeg har virkelig virkelig virkelig længe ville have denne bog, men har synes den var så ufatteligt dyr. Den stod så til 100kr nu, så valgte at købe den som "belønning" på at jeg endnu ikke har dumpet nogle eksamner. :P Nu må vi se hvornår jeg får tid til at læse den. Dog bliver den nok den næste da jeg har nogle andre der skal læses sammen - hvis det giver nogen mening. :P Samt jeg har en på vej som jeg lige har læst 1'eren af, så når den dukker op, kunne det være rart at jeg var færdig med denne. Men nu må vi se. (: Skal jo ikke læse op til biologi, så har egentlig dagen i dag og dagen i morgen at læse i, og det får jeg nok også brugt dem til. (: Så ja, det kan være jeg allerede kommer igang i aften med den.

Nogen der har læst den? Og hvad synes I om den?


English version:
I have been wanting this book for a really long time, but thought it was so incredibly expensive. But today I decided to buy it as a "reward" for me not having dumped any exams yet. :P Looking forward to start reading it.

Someone who has read it? And what do you think of it?

10 kommentarer:

 1. Jeg har læst noget af den, men gav op. Den er kedelig. Men det er heller ikke min genre, så måske den er mere for dig :)

  SvarSlet
 2. Findes der noget bedre end bøger i gaver til sig selv? Jeg tror det næppe.

  Jeg læste den i efteråret, og var helt vild med den. Den tegner et virkelig fint portræt af rigtig mange forskellige mennesketyper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig helt til at komme igang med den nu. (:

   Slet
 3. Jeg er igang med den, dog på engelsk. Men den er indtil videre ikke rigtig kunnet fange min interesse. Desværre. Jeg er efter 1½ måned kun på side 59.. hvilket slet ikke ligner mig :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op. :P Håber jeg kommer hurtigere igennem den.

   Slet
 4. Jeg elskede den! Jeg gik vist så langt som til at kalde den årets bog (ind til videre) for mig, og det vil jeg vist gerne holde fast i. Den er virkelig rørende og medrivende, så du kan godt glæde dig :)

  SvarSlet
 5. Jeg fik den af min bror. Han køber altid en bunke bøger med hjem til mig når han har været i England :D Jeg glæder mig sådan til at læse den!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået læst 2 sider indtil videre og så skulle den stå på eksamenslæsning igen, så jeg skal forhåbentlig igang igen efter tirsdag. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)