Det elegante til studenterfesten


Festerne for studenterne er næsten over os nu. Der er lidt over en uge til for mit vedkommende i hvert fald. Ikke at der bliver holdt fest for mig, men det er sidste tid for eksamen og mange af mine klassekammerater skal fejres. Derfor må man gerne have tøj og sko i orden når det nu er så stor en dag. Man kan vælge at iklæde sig spraglede farver, men hvorfor ikke tage den sorte og hvide og elegante stil frem igen? Studenterne er jo gerne klædt i hvidt. Så frem med det stive dress. (: Disse pumps er i hvert fald super fede til en studenterfest.
Mændene skal frem med de smarte sorte sko. :P Der er ikke noget mere sexet end en mand i stilrene og sorte sko hvis I spørger mig.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)