Yes I love Thunderstorms :D


Det er bare noget lort når det skal blive voldsomt tordenvejr aftenen/natten før jeg skal tidligt op, som jeg skulle i dag for at komme ned på skolen og trække eksamensspørgsmål til biologi. Som jeg så skal op og forsvare i morgen. Og i nat + i morgen skulle der komme skybrud og torden igen. Hvorfor skal det lige ske op til min eksamen? Kan det da for fanden ikke vente til det er overstået? Både så jeg ikke skal ud i det og sætte livet på spil (muligvis lidt overdrevet) og så jeg ikke skal blive gennemblødt helt ind til skindet og ligne en idiot til min eksamination med gennemblødte noter og bøger. Great! *NOT* Så nej jeg er ikke ligefrem i godt humør når jeg tænker på hvad der venter mig. Kunne bande det hele langt væk. Så karakteren bliver nok også derefter. Gider faktisk ikke mere. De eksamner hænger mig langt ud af halsen. Øv altså.

Men men men! Jeg elsker torden - NÅR JEG KAN VÆRE INDE I TØRVEJR!!! Og så har jeg det jo med at filme under et tordenvejr så jeg kan få nogle virkelig fede billeder ud af det. (: Loooove it. Og ja dette er mine egne optagelser denne animation er lavet over. (:

Hvad med jer?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)