Summer GiveAway - Win Earrings (CLOSED)


Så er det blevet tid til at have en GiveAway kørende igen, og denne gang kan I vinde et par sommer-inspireret øreringe, som der kun findes i dette eksemplar på. :D De er som I kan se i en masse friske farver som gør dem perfekte til sommer-looket uanset hvad du har på eller hvad du skal til.

For at vinde disse par skal du skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle hvad dine sommerplaner er. (: Dette giver dig automatisk 1 lod i konkurrencen. Hvis du gerne vil optjene flere så kan du gøre følgende:
- Følge bloggen på Facebook 1 lod
- Følg bloggen via BlogLovin 1 lod
- Del denne giveaway på Twitter (husk at sende link til dit tweet) 1 lod
- Del denne giveaway på Facebook (husk at sende link) 1 lod
- Del denne giveaway på din egen blog (husk at sende link) 2 lodder

Du kan altså i alt ende op med at få 7 lodder i denne konkurrence. (:
HUSK at skrive jeres mail i kommentaren da jeg kontakter jer via den. Er der ingen mail kan I ikke få besked og en ny vinder vil derfor blive trukket. Så husk den!
Og HUSK at sende link til de steder I deler indlægget, ellers kan jeg ikke tælle dem med.

Sidste chance for at deltage bliver d. 31 juli. Jeg offentliggør vinderen på bloggen dagen efter vha. Random.org.
Held og lykke alle sammen! :D


English version:
Only for people living in Denmark.

18 kommentarer:

 1. 3 lodder til mig :D
  tweet: https://twitter.com/Annefop91

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 2. Deltager med 1 lod.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 3. Deltager med 2 lod :)

  Eva// eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Deltager med 5 lodder,
  tweet: https://twitter.com/piasroka
  sommerplaner,å ture rundt i danmark,slappe af i haven,hygge,strandture,koncerter. :)
  pia sroka
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne delatge med 3 lodder :)

  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 6. Haps 1 lod til mig ;-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg deltager med 3 lodder. Facebook, bloglovin :D
  - De er super fede.

  Marie // Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 8. Hapser 3 lodde her, og krysser så fingre;) I ferien (som allerede er halvferdig. øv..) skal jeg videre råhygge med byferie i Århus - og måske en tur til djurs sommerland om jeg kan overtale kæresten;)

  SvarSlet
 9. Deltager med 2 lodder (kommentar + bloglovin) - jeg skal hygge sammen med familien og lave et par udflugter og aktiviterer såsom strandture, museum, biffen og minigolf. Hyggelig, ikke?
  katrin@greencat.dk
  Knus Karli

  SvarSlet
 10. Jeg deltager med 2 lodde :) Følger dig på bloglovin

  Min sommerplaner er meget kedeligt. Engelsk intensivt GSK kursus på A niveau. Startede den 10 juli og slutter den 7 august hvor der så er et par eksamener bagefter

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 11. Tre lodder til mig.
  Sommerplaner... skal på ferie om et par timer HURRA HURRA, derfor er jeg faktisk ikke hjemme før 12. august, men deltager alligevel, for hvor er de bare skønne, de øreringe
  mvh Mie miemail67@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg snupper 3 lodder :)
  Halvdelen af sommerplanerne er da allerede "overstået", men heldigvis skal jeg stadig nå en del inden 3.G kalder. Her i næste uge skal jeg passe hus og dyr med min kæreste for hans bedste ven og familie. Derefter skal jeg en tur i sommerhus med farmor og farfar. Hvis jeg er heldig, slæber jeg min kæreste med :)
  De er øreringe er så smukke!
  Min email er mycowpillow@gmail.com

  SvarSlet
 13. Deltager med 1 lod :)

  Sommerferie planerne hedder at jeg tager til Island med min far i morgen. Regner med at bruge det meste af tiden på en hesteryg og så ud i naturen, men vi skal også på en del vandre ture selvfølgelig! Når jeg så kommer hjem igen holder jeg en grillfest for mine nære venner, hvilket jeg også glæder mig til! :D

  Min mail er:
  ida@videcrantz.com

  SvarSlet
 14. Jeg har ikke rigtigt haft planer for sommerferien - udover mit ønske om oprydning (som i udsmidning og decluttering) og afslapning. Og et job... såh, det kan vel egentlig ikke kaldes "rigtig" sommerferie ^^"

  Jeg følger dig i øvrigt via BlogLovin (men er også facebook liker, eller hvad man nu skal kalde det) så det skulle gerne være 3 lodder :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 15. Hello,

  I would like to play.:)
  Your game is on my sidebar,on the right,move the blog please.:)
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best.:)
  Bernadett Rauski

  FB,BL : Petite Armoire

  FB share: Petite Armoire
  Twitter tweet: @betikarauski

  Blog post:
  http://petite-armoire.blogspot.com/2013/07/giveaway_28.html

  My summer plans are to stitch and perhaps to go to the seaside...:) It would be good.:)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)