Testing the Black Mask from Dealfighter.dk


Efter jeg har prøvet den sorte Acne Killer-Maske har jeg været ret nysgerrig efter at prøve andre af samme slags, og da jeg så at Dealfighter.dk søgte testpersoner til deres Black Mask, så måtte jeg altså bare prøve at se om jeg ville blive udvalgt. Det blev jeg så og jeg har testet den et par gange for netop bedre at kunne danne mig et indtryk af den.

Jeg havde frygtet at den ville have en grim lugt, men den er faktisk ikke slem. Det er ikke min favorit, men det er kun imens man påfører den at jeg synes man kan lugte det. Påføringen første gang var et mareridt. Fik smurt et for tyndt lag på og det var ikke til at smøre ud. Anden gang lagde jeg et tykt lag, og der var det lidt nemmere at få den fordelt. Dog synes jeg ikke den er lige så nem at påføre som AK-masken, men det kan altså sagtens lade sig gøre. (: Ville dog ønske at den var en smule tyndere i konsistensen.

Jeg synes så ikke den rev så meget fat i huden som AK-masken gjorde når man trak den af. Den kunne dog ikke komme af i ét stykke som den anden, men den fik da lige så meget "med ud" som den førstnævnte, så den virker jo som den skal.

Så jeg kan godt anbefale den til andre der vil prøve. Det er billigere og den fungerer stort set lige så godt som den dyre. Så det er jo godt at finde et godt og billigere alternativ. Så smuk ind og find den på deres shop. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

3 kommentarer:

 1. Hvordan synes du at den er i forhold til standard ansigtsmasker, som man kan købe i Matas f.eks.

  Og hvis du skulle give den fra 0-10 stjerner? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne er jeg ikke så vild med. Vil give den 5.

   Slet
  2. Tror dog den er bedst med et meget tykt lag, men det har jeg ikke prøvet endnu.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)