Det der med det dyreprint


Ja jeg er altså en af dem som elsker dyreprint når det kommer til tøj og sko. Har endnu ikke nogen tasker med det, men det kunne jeg sagtens finde på. Især disse tre ting som I kan se her nedenunder.
Trøjen er dejlig luftig og har et rigtig fint snit og jeg elsker at den er så sommer-agtig og selvfølgelig har leopardmønster. Det har tasken og sandalen også og det er simpelthen så fint!
Dyreprint-tendensen er en som igen og igen vender tilbage, og det er i år igen på mode. Det er noget som jeg synes specielt godt om, da jeg gerne vil have noget mere tøj og muligvis sko og en taske med leopard-print. Da jeg var yngre gik jeg faktisk meget op i at have en masse i denne stil. Mener faktisk stadig jeg har noget sengetøj fra dengang. Og det var faktisk ikke kun leopard, det var også zebra. Havde tæppe og puder med striber! :P *Hehe* Så ja, det er nok en af de ting som jeg aldrig bliver træt af. Så længe det altså er i de små mængder. (:

Hvordan har I det med dyreprint?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Jeg har det sådan, 'alt med måde'.
    Jeg synes faktisk trøjen du har fundet er rigtig sød fordi den er så 'let' og ikke overvældende. Den dominere ikke looket. Det sammer gælder egentlig nok skoene og tasken, men jeg synes kun det er pænt hvis det så er den eneste ting man har på med dyreprint, hvis det både er top, sko, taske osv. eller et helt outfit - eller måske forskellige slags dyreprint, så tager det overhånd efter min mening :P

    SvarSlet
  2. Jeg har aldrig rigtig synes godt om det. Jo, jeg synes det er pænt, men det var ikke noget jeg ville tage på. Jeg tror bare jeg i tidens løb har fået forkerte associationer... det var ikke de heldigste mennesker/siturationer jeg så det anvendt, så... nope, dyreprint i min verden er no go. Men til en anden, ser de ting du har fundet ikke så slemme ud :)

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)