GiZmo gone ..... PUFF ..... the wrong way


Havde på fornemmelsen i morges at min bustur på den ene eller anden måde nok skulle ende med at gå galt, og det fik jeg ret i. *Tsk*Tsk* Det er bare mig og mit (u)held i en nøddeskal.
Turen til Ringe gik fint nok og fandt faktisk et busstopsted tættere på jobcentret at hoppe af ved i stedet for at køre med helt ned til banegården. Mødet derinde gik SUPER og jeg fandt ud af at jeg har fået 3 MÅNEDERS virksomhedspraktik og ikke kun de 3 uger som jeg troede. DET ER JO BARE PERFEKT! :D Skal dog lige dobbelttjekke det i morgen til mødet nede i Brugsen inden jeg glæder mig for hurtigt. Og derudover så fik jeg ikke andet end ros for mit CV, mine anstrengelser med at finde praktikplads (det var nu ellers ikke ret svært og det var det første sted jeg søgte, så var vel heldig!?) og at jeg virkede så samarbejdsvillig og ivrig efter at komme igang med noget. Altid rart med ros. :D

Efter mødet smuttede jeg lige i Lidl i Ringe inden jeg skulle med bussen og købte ikke noget drikkelse, da bussen efter sigende skulle køre ret hurtigt efter jeg fandt stopstedet, og derfor godt kunne overleve med de få dråber der var tilbage i den flaske jeg havde haft med. Jeg gik så ud fra at det foregik som alle andre steder, at man steg på bussen på den anden side af vejen end hvor man steg af, så jeg hoppede på den bus der havde det nummer som den jeg kom med.
Jeg fik så ikke set at vi kørte forbi det sted bussen ellers skulle have kørt ned af, da jeg sad og rodede i min taske, så det var først da vi mødte en modkørende bus hvorpå der stod "Faaborg" at der gik panik i mig og kunne se at jeg slet ikke kunne genkende stedet vi kørte. Skyndte mig op til chaufføren og fik så et stort smil tilbage og fortalt at jeg var kommet med den forkerte bus. FLOT GIZMO! Jeg blev så sat af ved en mark.

Fik ellers tilbudet om at køre lidt længere så jeg kunne stå af ved en Brugs og kunne handle lidt, da den næste først ville komme en time efter, men jeg nåede ikke rigtig at tænke mig om og takkede derfor nej tak. Skulle jeg aldrig have gjort. For det var virkelig Lars Tyndskids Mark hvor kragerne ikke engang gider bruge kræfter på at flyve ud. Hold nu op hvor gik tiden langsomt. Men fik da vlogget lidt til ugens vlog, så I får da lidt at grine af når den engang kommer online. *Hahahahahah*

Så efter 4 timer på farten kom jeg langt om længe hjem og er stadig pænt kvæstet. Overvejer at lave mad her lige om lidt og så smide mig på langs på sofaen. Tør ikke lave ret meget mere i dag da det nok også vil gå galt. Aih men altså! *HAHA* Nu må bøtten da snart vende for mig? :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)