Jeg kunne bare ikke vente - Efterårs designet er oppeJeg havde egentlig planlagt at det først skulle have været oppe en gang i midten af september, men I der har kendt mig i noget tid ved at jeg virkelig har dårlig samvittighed, og når det kommer til årstiden efteråret så er det min absolutte favorit og jeg gør rigtig meget ud af det når vi når dertil.

Derfor har jeg altså heller ikke kunne vente med at smide dette online. Det varer nok heller ikke længe inden jeg begynder at pynte op herhjemme. Elsker det. :D Det er altid så super hyggeligt.

Og hyggeligt er lige præcis hvad det skal være i den kommende tid. Ser frem til at det bliver d. 20 september hvor Cathrine kommer om aftenen og overnatter og så står den jo på bloggertræf i Odense dagen efter. Hun skal så overnatte den dag også, så går ud fra at vi rigtig skal hygge og have os nogle rigtig skønne tøse-dage. :D

Glæder mig til at møde både hende og de andre piger der kommer om lørdagen. Mette (min veninde igennem mange år), Hejdi og Xenia har jeg mødt før, så dem glæder jeg mig bare til at se igen, og de andre skal jeg møde for første gang. Det er altid med lidt sommerfugle i maven når jeg skal mødes med folk jeg ikke har mødt face-to-face før, men det er nogle skønne tøser, så det er mere spænding end nervøsitet. :D
Så nu må tiden altså gerne gå lidt stærkt.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Du er så uendeligt kreativ, og jeg er ellevild med dit fine design.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er du sød! :D Mange tak. Jeg er også selv blevet ret glad for det. De første par dage var jeg lidt usikker på om jeg ville beholde det, men nu er jeg ret vild med det selv.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)